pobierz plik w całości
jaaa... ale fajnie. akurat ciągle przekraczam limit ściągania, więc sie przyda coś w tv nareszcie obejrzec. Mam nadzieje, że 4400 mi się spodoba.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
CIekaw jestem czy serial bedzie miał jakies sensowne zakonczenie czy kazda seria bedzie sie konczyc tak jak lost - gdzie na koniec daja jakies rewelacje i potem do nich nie wracaja przez połowe kolejnej - bezsensu !
vertical7 napisał(a):CIekaw jestem czy serial bedzie miał jakies sensowne zakonczenie czy kazda seria bedzie sie konczyc tak jak lost - gdzie na koniec daja jakies rewelacje i potem do nich nie wracaja przez połowe kolejnej - bezsensu !
Nie wiem czy wiesz ale Lost się jeszcze nie skończył i w 3 sezonie były chyba tylko 9 odcinki. A chodzą pogłoski, że ma być 6 serii :p
Ja czekam na 4400... bo slyszałam ze to jest fajny serial i chociaz na Polsacie beda leciec powtorki Chirurgow.... to ogladne 4400 xD
Jak mi sie spodoba to bede ogladac ;]
Zapowiadają się ciekwe czwartkowe wieczory . Szczerze to nigdy o tym serialu nie słyszałem ale czytając wcześniejsze posty wiele się już o nim dowiedziałem i z chęcią będę oglądał .
vertical7 napisał(a):CIekaw jestem czy serial bedzie miał jakies sensowne zakonczenie czy kazda seria bedzie sie konczyc tak jak lost - gdzie na koniec daja jakies rewelacje i potem do nich nie wracaja przez połowe kolejnej - bezsensu !
Nie wiem czy wiesz ale Lost się jeszcze nie skończył i w 3 sezonie były chyba tylko 9 odcinki. A chodzą pogłoski, że ma być 6 serii :p
Wiem widziałem wszystkie jakie były, i podtrzymuje to co mówiłem w ostatnim odc II serii jakas para chyba rosjon mówi ze namierzyli ich. Kogo ??? Gdzie nawiazanie do tej sceny w którym kolwiek odc serii III, znowu mam czekac do 20 odcinka zeby sie coś wyjasniło???
Ale to jest temat dotyczacy Lost wiec nie ten dział to sie nie rozpisuje dalej co o tym myśle.
zacząłem oglądać w tvp i musze powiedzieć że jak narazie mi się podoba. zobaczymy co będzie dalej. mam tylko nadzieję że nie będą go przeciągać w nieskończoność wymyślając coraz to nowe zdolności bohaterów.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p