pobierz plik w całości
Macie jakieś teorie dotyczące tego, kto stoi za atakiem? Albo tego, kim jest zdracja, z jaką organizacją związany jest Hawkins i gdzie był Jake przez ostatnie 5 lat?
Ja sobie tak ostatnio myślałam, że może Jake wiedział o atakach, no bo przecież on też przyjechał do miasta tuz przed wybuchem bomb...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
To moze byc jaka tajna organizacja powiazana z wojskiem ktora chciala przejac wladze. No bo niby skad mieliby tyle bomb atomowych i jak je wwiezli do USA...
Pozatym złe pytanie ktos zadał. własnie pytanie jest co wiemy o niej:
1- wiemy ze nie jest to organizacja rasistowska ani nazistowska (Hawkinsa kolor skory o tym swiadczy)
2- wiemy ze przygotowala ta akcje dlugo
3- posiada dostep do nowoczesnego sprzetu
4- niezgadzala sie z polityka obecnego rzadu
5- ma duze powiazania z armia
6- popelnia błedy
7- chce stworzyc nowy swiat
Co do tego że żona hawkinsa jest zdrajczynia to wątpie.
Z serialu wynika że hawkins wiedział o ataku i się specjalnie wprowadzili tam ale przed tą przeprowadzka byli w separacji.
Co do tego kto atakował to mam 2 typy.
Albo jakiś związek idealistów i wizjonerów który miał wpływowych sponsorów i rekrutował ludzi z armii albo obca armia np rosjanie,lub japończycy.
Amerykaną pomagają moim zdaniem chiny chociaż nie mam pojęcia dlaczego
Ostatnio edytowano 30 gru 2006, o 16:26 przez Bielak, łącznie edytowano 1 raz
Może nie wszyscy Chińczycy, ale Mandarynowie. To prawda, że to dziwne, w końcu Chiny leżą blisko zarówno Japonii jak i Rosji, więc potencjalnych agresorów. Albo te paczki też mogły byc tylko podstępem, aby nie atakowac Chińczyków. Zresztą wszystko się chyba rozwiąże.
To by był ciekawy motyw jakby USA pomagały Chiny a atakowali ich Japończycy ... ale to chyba przesada ... Chiny owszem mogą pomagać ale Japonia raczej nie zaatakowała ... jak bym miał obstawiać to najbardziej logiczne są kraje islamskie ...
w 2/3 odcinku ktos mówi ze na denver spadła bomba"H", jedynie 5 państw posiada takie urządzenia, z tej piątki mozna chyba spokojne wyeliminowac UK i Francję, jesli zas to chinczycy zrzucają pomoc( a po ataku na taka skalę amerykanie nadal byliby w stanie panować w swej strefie powietrznej) zasadnym wydaje sie stwierdzenie ze to nie oni stoją za atakiem, zostają tylko rosjanie i USA, jesliby to bylii rosjanie nie uzyliby prawdopodobnie vana jako środka przenoszenia tej broni lecz rakiet, bombowców, etc,Zostają wiec USA/ Grupa terrorystyczna i to byłby mój typ w kategorii "kto zaatakował
Pamiętacie jak tuż po powrocie Jake odpowiadając na pytania gdzie był, mówił za każdym razem coś innego??
Emily - wojsko
Stanley - around (w pobliżu)
pani od sklepu która już nie żyje - playing baseball ( )
Możliwe że kłamał, albo naprawdę te kilka lat spędził w wojsku niedaleko Jericho (wywiad??) i może od czasu do czasu grał w baseball
Wg mnie to Jake i Hawkins są kluczem do rozwiązania zagadki...
www.whodroppedthebomb.com - na tej stronie znjduje się konkurs wystarczy zgdanąć, kto zrzucił bobmy na US. Główną nagrodą jest pobyt na planie filmowym Jericho [Ciekawe czy bilety też by nam kupili ]
Ostatnio edytowano 18 lut 2007, o 12:50 przez HeroSHI, łącznie edytowano 1 raz
Zgadzam się z Tobą żę Jake prawdopodobnie spędził te lata w wojsku i nawet teoria że był to wywiad też mi się podoba ... tyle że dlaczego każdemu podaje inną wersję ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p