pobierz plik w całościPluszu, dotykowe są wygodniejsze i wbrew pozorom nie psują się tak często chyba, że źle użytkujesz. Jak nosisz w kieszeni kupujesz specjalną osłonkę za parenaście złotych dla większego bezpieczeństwa. Poza tym odradzałbym SE. Jak masz możliwość weź sobie Nokie z symbianem.
Jakby ktoś miał na sprzedaż jakąś komórkę nokia z gpsem wbudowanym niech napisze bo dzisiaj mi oferowali telefony z wbudowanym gpsem ale najtańsze w moim abonamencie są za 399
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak dla mnie to telefony z dotykowym ekranem sa bardzo niepraktyczne i jakoś mnie do siebie nie przekonują. Bardzo niewygodnie pisze się na nich sms-y.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
zastanawiałem sie nad 2 telefonami htc hd 2 4.3' wyświetlacz ale gdy go wziąłem w ręce okazał się zbyt duży i kupiłem Omnie 2 zmieniłem kretyński rom orangutana i pięknie działa
Mi się ostatnio kończy umowa i moim faworytem jak narazie jest nokia C5-00: posiada gps i symbiana poza tym idealna do ściągania na studiach . A jak postawisz taka duza komorke to prawie jakbys laptopa mial
No faktycznie wyświetlacze w HTC sa dosyć spore,ale ogólnie rzecz biorąc to myślę że telefon jak najbardziej godny uwagi. A co do nokii to bardzo fajnym modelem jest takze 6720.
[quote="Taifun"]Mi się ostatnio kończy umowa i moim faworytem jak narazie jest nokia C5-00: posiada gps i symbiana poza tym idealna do ściągania na studiach . A jak postawisz taka duza komorke to prawie jakbys laptopa mial
Z tym ściąganiem na studiach,to w zasadzie większość modeli Nokii będzie bardzo przydatnych,pamiętam ze fajnie pod tym względem sprawdza się także Samsung Avila z autorotacją:)
Zastanawiam się nad Nokią 5800. Nie lubię tych dotykowych, ale chyba pora sprawdzić, czy rzeczywiście są takie fajne.
Obecna Nokia 6303i zaczyna nie kojarzyć, choć użytkuję ja już od 4 lat, przeżyła niejedno, ale chyba zaczyna umierać. Choć mógłbym ją naprawić i nie byłoby problemu. Tylko ile bym zabulił?
ja mam już prawie 2 lata samsunga dotykowego i mi się jeszcze(odpukać) ani razu nie zepsuł też byłam negatywnie nastawiona do dotykowych, ale teraz lubię:P
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mnie sie nadal nie podoba. Pożyczyłem od znajomego takiego phona na pare dni i za nic nie mogę sie przyzwyczaić. Te dotykanie ' po prostu ' wkurza , bez tego patyczka nie da rady, a pisac smsy to juz w ogóle - o rany! Zastanawiałem się w ogóle po co mi taki bajer? Chyba tylko dlatego, że wszyscy wokół mnie świecą tymi gadżetami, bo już to tak nazwać można, no i że nie chciałem być znieświeściały xP. Telefon mi wystarczy żeby dzwonił i odbierał, o! W nast. tygodniu do naprawy z nokią .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
praca w domu Zarabianie przez internet w domu. Szukasz zajęcia w domu. Zarejestruj się u nas na forum i dowiedz się na czym polega praca w domu. To łatwe. forum.lockerz.com.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p