bezwzględny psychopata, na którego sam widok przechodzą ciarki, skazany za pedofilię morderca.
krótki opis, ale jak dobrze opisujący T-Baga jest on moim ulubionym bohaterem PB, jak oblizuje wargi, to mam ciarki - sama sie go boje i to własnie czyni T-Baga tak wyjątkowym
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
"Kazirodcze dziecko debila" jest boskie Jego teksty są świetne, sama postać, pomysł ekstra nie wyobrażam sobie serialu bez niego Żal mi go było jak mu Abruzzi odciął "łapkę"
A ja mam do niego mieszane uczucia taka postac dodaje charakteru serialowi jest inna od wszystkich spryciarz też niezły tylko szkoda że oberwał w rączke.. z drugiej sterony gdyby nie ona nie uciekł by z domu gdy był przywiązany do kaloryfera
Jedna z moich 3 ulubionych postaci Gość jest poprostu świr i to jest to, normlanie brak słów. W dodatku gosć jest tak brzydki ze az przystojny, ma w sobie takie coś normlanie psychol idealny (tylko te jego 'panienki' zawsze takie niedorobione były, jedna sie nawet powiesiła/udusiła ;p)
Trzeba mu przyznać tez ma łeb (nie to co Scotfild no ale kto wpadł by na pomysł zeby żyletke pod językiem mieć, tak sobie w razie w jakby przypadkiem ktoś chciał mnie zabić (??!!??)
no koles swietny. nierozumiem tylko dlaczego niewzial reki z tego mieszkania gdzie go torturowali. no jakby niebylo to jego reka no i ciekawe co zrobi swojej bylej..........
Prison Break!!!:D:D:D
THERE'S A PLAN
TO MAKE ALL
OF THIS RIGHT
... .. .. . .. .... ... ... .. ....
.... .. .. . ... . .. .. ... .
.. ... . ... ... . .. .
Swietna rola. facet jest niesamowity. Ogladalem jego zdjecia na necie i nigdy bym nie powiedzial ze moze zagrac taka role. Jeden z moich ulubiencow. Motyw z kieszenia wymiatal
Jedna z moich ulubionych postaci. Super zagrana postać i ten serial bez niego nie był by tym samym dobrym serialem Po obejrzeniu 16 odcinka pierwszej serii trochę żal mi się go zrobiło. Facet chciał się odmienić ale niestety było za późno.
Poza tym motyw z kieszenią powalający i praktycznie trudno przewidzieć jego zachowanie czyli psychol pełną gębą
Postać T-Baga jest rewelacyjna!!! Jestem przekonany, że w więzieniu tego typu może być więcej takich psycholi. Bez niego serial byłby znacznie słabszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p