justin napisał(a):właściwie to sama nie wiem. coś wciągającego.
To ja dorzucę jeszcze "Breaking Bad", "Leverage" i "Sons of Anarchy".
I jeszcze "Castle", Tristan dobrze prawi!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Został mi ostatni do obejrzenia odcinek White Collar. Teraz szukam jakiegoś serialu, może być dłuższy, kilku sezonowy. Najlepiej obyczajowy, momentami dramatyczny, taki na rozluźnienie. Coś podobnego do Desperate Housewives, One Tree Hill, co byście mogli mi polecić?
The O.C., Friday Night Lights, Entourage, Life Unexpected, United States of Tara...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
The O.C skończyłem oglądać wczoraj. Jestem po 4 sezonach. Weeds, Veronica Mars i Grey's Anatomy obejrzałem dwa sezony i w wakacje planuje dokończyć pozostałe sezony. Myślałem właśnie o Brothers & Sisters, ale trochę czytałem o obsadzie i odrobinę nie przepadam za Calistęa Flockhart i to mnie trochę zraziło, fajną postać tam gra?
Właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon V i nie mam pojęcia za co teraz się zabrać. Interesują mnie jakieś seriale z wciągającą i długą fabułą. Bardziej Sensacyjno-SciFi. Coś ala Fringe, FlashForward, wspomniane wyżej V. Z góry dzięki ;)
The Office, Parks and Recreation, Modern Family, 30 Rock, Entourage, United States of Tara, Nurse Jackie, Two and a Half Men, Community, Weeds and the list goes on and on.
Chris napisał(a):Modern Family, Entourage, United States of Tara, Nurse Jackie, Two and a Half Men, Community
To zarekomenduję część podaną przez Chrisa, Merlina dorzuconego przez Cześka i sam dorzucę Californication i Psych
Moje wymagania: -komediowy -śmieszny -najlepiej z fabułą -dobry soundtrack -ładne kobiety
<lol> nie wiem, może White Collar? soundtracku dobrego to to chyba nie ma, bo jakos nie zwróciłam uwagi. A i co do dziewczyn to też nie wiem, ale skoro Leverage się podobało to to też powinno.A jakąś fabułe to ma. jakąś
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Sergeant1705 napisał(a):Co polecacie po Chucku, HIMYM i TBBT, Leverage? Moje wymagania: -komediowy -śmieszny -najlepiej z fabułą -dobry soundtrack -ładne kobiety
Swingtown (kobiety ale to bardziej obyczajowy jest) Community (śmieszny) Technicy Magicy (IT Crowd) (śmieszny i to bardzo i trochę kobiet nawet jest )
Ma ktoś do polecenia jakiś bardzo dobry sit-com/serial komediowy trwający około 20 minut (najlepiej nowszy, ilość sezonów nie ma znaczenia) ???
Oglądałem/oglądam: Big Bang Theory, Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Community, Friends, Modern Family, Entourage, Californication, Nurse Jackie, United States of Tara, Gary Unmarried, Sons of Tucson, Hung, Weeds. Odpada: 30Rock, Scrubs, IT Crowd, Bored to Death, Cougar Town.
Tristan napisał(a):Może Better of Ted Bardzo dobra komedia od ABC. Szkoda, że anulowali.
No szkoda, oglądałem cały pierwszy sezon, a drugiego nie zacząłem z powodu braku polskich napisów. Więc też odpada...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p