Sprawdziłem już wasze propozycje i obejrzałem te seriale, które mnie interesowały (jestem w trakcie Criminal Minds) i szukam następnego
Seriale, które obejrzałem :
Prison Break, Alias, Chuck, The O.C., Lost, One Tree Hill, 90210, Jericho, Harper's Island, My name is Earl, Fringe, SuperNatural, The Mentalist, CSI Miami, House M.D., Day Break, Eureka, The 4400, Vanished, Traveler, Gossip Girl, Criminal Minds, Friday Nights Lights, Skins,
Z góry dzięki
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak lubisz sensację to polecam 24. Odcinków jest sporo i co najważniejsze wciąga. Możesz też sprawdzić Lie to Me, ccałkiem przyjemny serial kryminalny.
Mnie na początku też się nie spodobało, ale po paru odcinkach tak się wkręciłem że czekanie na 7 sezon strasznie mi się dłużyło. 8 również nie mogę się doczekać. No ale co kto lubi
To może Sons of Anarchy - opowieść o gangu motocyklowym z sporą dawka czarnego humoru i bardzo dobrymi aktorami?
Weź się za Burn Notice, świetny serial o szpiegu, którego umieszczono na czarnej liście i musi sobie radzić sam bez środków do życia w Miami. Aktualnie emitowany jest 3 sezon (odcinek 9), a druga połowa 3 serii powraca w styczniu 2010. Serial nadawany jest przez kablową stację USA Network (każdy odcinek trwa po 40 min).
Następnym serialem, który ci polecam jest Entourage od HBO (każdy odcinek około 25 min). Aktualnie emitowany jest 6 sezon i opowiada o grupie przyjaciół (aktorów, menadżerów itp.) w świecie filmowym. Wiele śmiesznych dialogów, wiele występów gościnnych znanych aktorów i reżyserów i wiele innych rzeczy, dla których warto zobaczyć ten serial. Polecam!
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
To może coś z angielskich? np. Merlin, Life on Mars, Robin Hood [ten z BBC], Black Books [genialnia komedia]
a z amerykańskich to Veronica Mars [nie wiem czy ktoś polecał ], Scrubs... koniecznie How I Ment Your Mother [wiem, że już było wymieniane, ale upewniam się, że ściągniesz] Roswell - stary serial, ale jary no i Twin Peaks... klasyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p