Przejrzałem te seriale, które mi podaliście, niektóre obejrzałem i niektóre odrzuciłem . Zostały mi jeszcze tylko Greek i Gossip Girl . Spodobał mi się bardzo serial Friday Night Lights .
Macie jeszcze jakieś propozycje serialowe ?
Myślałem nad Criminal Minds .
Z góry dzięki
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja obejrzałam wszystkie odcinki CM i jest to jeden z moich ulubionych seriali. Z serii kryminalnych, ale nie typowy z gliniarzami albo CSI, które bada próbki krwi i inne ślady. Badają zachowania seryjnych przestępców na podstawie ich zachowania - sposobu w jaki dokonują zbrodni, co robią z ofiarami, jaki typ ludzi atakują... nawet najmniejsza rzecz dotycząca zbrodniarza może im pomóc w nakreśleniu profilu (który po ustaleniu przedstawiają lokalnym władzom, bo jeżdżą po całym kraju) i złapaniu bandyty trochę się rozpisałam. Ja ten serial baardzo lubię, głównie dlatego, że różni się od pozostałych kryminalno-policyjnych (które oglądam) formą w jaką przedstawiają ich sposób działania, próbują myśleć jak przestępca, wgłębić się w jego psychikę i przewidzieć jego następny ruch, więc jeśli lubi tego typu seriale to polecam
Absolutnie się zgadzam z kinią. Criminal Minds jest świetnym serialem. Nie jest typowym serialem kryminalnym, właśnie z powodu tego, że jest to jednostka zajmująca się nakreśleniem profilu psychologicznego przestępcy. Bardzo ciekawy o dobry serial. Ciekawe postaci, ciekawie nakręcone. Dodatkwoy atut: Koncentracja na sprawie a nie na romansach czy życiu rodzinnym bohaterów. Oczywiście czasami wprowadzą jakiś watek osobisty, ale biegnie on raczej torem bocznym i nie jest wątkiem dominującym. Oczywiście zdarzają się wyjątki od reguły, ale te odcinki też są świetne.
Może Grey's Anatomy, ale nie wiem czy lubisz medyczne klimaty Hereos (1 sezon najlepszy, 2 może cię zdenerwować, ja tak miałam) Zgadzam się z Chrisem co do Bones (TBBT sama musze obejrzeć ) choć ostatni sezon był dla mnei trochę irytujący
Z Pauliną zawsze w kwestii CM będziemy się zgadzać bo to jej "wina", że zaczęłam oglądać i szybko pochłonęłam ten serial, więc to o czymś musi świadczyć
O, widzisz, właśnie ty mi przypomniałeś, gdy pytałeś się o Lostów, że ja nigdy tego nie widziałam (nie wiem jakim cudem ) Hałsa "przerobiłam" w zeszłe wakacje, oglądając 4 sezony po kolei później aż dziwnie sie czułam, ale co tam, kładłam się spać o 9 rano ha ha moja matka myślała, że ja tak rano wstałam
Oglądnąłem już dość sporo serialów, jednak teraz zastanawiam się nad kolejnym. Ostatnio podobały mi się Reaper i Chuck, bardzo podobne seriale. Jest jeszcze jakiś z tego rodzaju? Kolejne , które uważam za dobre to Dexter i Breaking Bad, może coś podobnego do tego? Ewentualnie coś typu 90210, One Tree Hill, The O.C.?
jeśli chodzi o 90210, oth czy oc to: Greek, Gossip Girl, Friday Night Lights...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p