pobierz plik w całości
Potrzebuję rady fachowców. Mianowicie jest na etapie szukania nowego notebooka dla siebie. Niestety od lat nie interesuję się sprzętem komputerowym i nie bardzo wiem jakimi kryteriami się kierować. Z założenia ma to być sprzęt szybki, duży dysk a i również żeby służył celom rozrywkowym (gry) ale bez przesady. Najnowsze gierki na high detalach nie muszą działać.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
W USA jakbyś powiedział notebook to by Ci dali zeszyt.
Trochę słaba karta graficzna co do tego zestawu. Dali tam 1024 mb a spokojnie wystarczy 512. Nie liczy się ilość w MB tylko taktowanie, którego nie podają bo jest niskie. Podaj kwotę do której chcesz kupić. Na laptopie można sporo nadpłacić jeśli kupuje się patrząc na MB (tym kierują się wszyscy nie wiedząc, że niekiedy więcej znaczy gorzej i drożej).
Cenowo rzeczywiście bardziej się opłaca. A mógłbyś przedstawić mi generalną charakterystykę tych modeli, co podałeś? Chodzi mi o wydajność w grach między innymi, czy da się pograć w coś nowszego itp.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Wg mnie nie ma co się sugerować marką. Ten Samsung jest bardzo przyszłościowy. Poza tym bardzo stylowy. W tym okresie najlepiej go kupić bo są promocje np. w Vobisie. Poza promocjami można sporo przepłacić. Spokojnie będzie można pograć w najnowsze gry ale niektóre nie pójdą na najwyższych detalach.
gorszy procesor, gorsza karta grafiki, gorsza obudowa (na samsungu nie zostają Ci ślady palców). Pamiętaj jeszcze żeby kupić laptopa z systemem windows 7 64 bit jak nie mają to dopłacić.
W poniedziałek idę jeszcze pooglądać kilka modeli, ale ten Samsung co mi podawałeś odpada ze względu na obudowę. Czytałem opinie ludzi, którzy zakupili tego laptopa i są one różne. Generalnie użytkownicy są zadowoleni ale wskazują kilka takich rażących rzeczy typu, że się mocno nagrzewa, że jest głośny itp. Generalnie kwestia gustu. Oglądałem osobiście ten model i powiem Ci, że największym minusem, który mnie raził po oczach jest obudowa. Niezbyt estetyczne wykonanie zakończeń z lipnej jakości materiału. Dotykając obudowy i klawiatury miałem wrażenie, że mi popęka w rękach. Nie wiem, może ponownie kwestia gustu. Chyba będę skłaniał się w stronę HP.
Laptopy samsunga nie nagrzewaja sie tak szybko,a ten model który wybierasz-czyli R580 ma dobrą konfigurację. Można przyczepic się jedynie do grafiki,ale za to duża pojemnosc dysku twardego,pamieci operacyjnej i szybki wydajny procesor. DO tego wizualnie prezentuje sie bardzo efektownie. To dobry wybór.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p