pobierz plik w całości
A ja nzowu nie wyobrazam sobie swiat. bomojeswietaod zawsze wygladaly tak. Bylismy z ojcem i z dziadkeim przychodzila ciocia z wujkiem. Potem prezenty, japojechalam do domu do matki. I nic nie bylo normalnie non stop w drodze. Dzaidka nie ma dom w budowie. Nie chce by tata byl sam w te swieta, pozniej bedzie moja matka jak zwykle narzuci mi godzine przyjazdu. Jakos zawsze mnie to dziwilo. U kolezanek wszyscy siedza a ja o godzinie 20 dzwonie po taksowke do mamy...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja też kiedyś miałam tak jak Anett - od 16:00 do 20:00 z mamą, a potem z tatą....teraz na szczęście nei ma takiej bieganiny, bo mama siedzi w Chinach i swieta będą spokojne - bez jeżdżenia w tą i z powrotem.
W tym roku jak zwykle stała ekipa: tata, Ala (moja macocha), jej syn, jej ojciec i jego żona. Zawsze jeszcze była moja siostra, ale ona w Anglii siedzi. Pewnei znowu będzie wesoło.
No to mowie nie iwem jak to teraz bedzie wygladac pewnie od 16 do 19 bede siedziec u ciotki, tamsie zrobi kameralna impreze i nie bedziemy musieli sprzatac a o 19 tata wsadzi mnie w taksowke.
Jeden plus w swieta, nic nie jem kazdy sie obiada ja nie jem.
Jestem uczulona na ryby nienawidze barszczu czerwonego..
i obiadam sie jak juz to salatka (warzywna, moglabym ja jes i jesc). Jem salatke troche u cioci i jej mowie, ze wiecej nie jem bo bede jesc u mamy a u mamy nie jem bo mowie ze zjadlam u cioci...
(kiedys to bylo u dziadka )
Korzystając z chwili wolnego chciałam Wam złożyć życzenia Przede wszystkim świąt jak z bajki, magicznych, takich z prawdziwego zdarzenia - idealnie świątecznych. Ciepła w sercu i mrozu.., ale tylko za oknem Pogody ducha, dużo uśmiechu i obecności najbliższych osób! WESOŁYCHŚWIĄT!
Dziekuje wszystkim za zyczenia i rowniez zycze wszystkim mieszkancom Serialowa zdrowych, radosnych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia! Obyscie spedzili wiele milych chwil z Waszymi rodzinami i odpoczeli sobie od ciaglego biegu!
Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Życzy magik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p