Produkcja: Polska
Gatunek: Komedia
Data premiery: 1999-03-16 (Polska)
Reżyseria: Okił Khamidow
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Janusz Sadza
Zdjęcia: Okił Khamidow
Muzyka: Maciej Marchewka
Czas trwania: 30 (1 odcinek)
Dyst.: Syrena EG
Andrzej Grabowski: Ferdynand Kiepski
Marzena Kipiel-Sztuka: Halinka Kiepska
Bartosz Żukowski: Waldek Kiepski
Barbara Mularczyk: Mariolka Kiepska
Krystyna Feldman: Babka Rozalia
Dariusz Gnatowski: Arnold Boczek
Ryszard Kotys: Paździoch
Renata Pałys-Wilkowska: Paździochowa
Bohdan Smoleń: Listonosz Edzio
Piotr Bała: Spiker (2001)
Kazimierz Ostrowicz: Borysek, sąsiad Kiepskich
Jestem wielkim fanem całej rodzinki. Poczucie humoru jest rewelacyjne i idealnie mnie odpręża. Takiego "smaka" mi robią zawsze na browara
Jeśli są na tym forum fani kiepskich to proszę o wpisy, bo jest o czym pisać i z czego się śmiać!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 9 maja 2007, o 13:54 przez sakwa, łącznie edytowano 1 raz
Zaliczone: Twin Peaks Oglądam: Prison Break 4400 Jericho Entourage W kolejce: Rome Day Break
No wiadomo, że szkoda. Babka niestety świętej pamięci!
Nowych odcinków nie mogę oglądać bo nie mam telewizorka Ale początki mam w kolekcji i wracam sobie do nich z przyjemnością.
Zaliczone: Twin Peaks Oglądam: Prison Break 4400 Jericho Entourage W kolejce: Rome Day Break
Jak widze kiepski to po prostu usmiech od razu wpełza na moje usta xD
Jak dla mnie sa genialni bo pokazują nasza rzeczywistosc w krzywym zwierciadle.
OStatnio ogladałam jakis odcinek z Orgazmem bezinwazyjnym i umierałam ze smiechu to byl booski odcinek.
ja nic niemam do tego serialu mi sie podoba jest smieszny a zwlaszcza ferdas kiepski, pazdzioch tez a boczek no moze mniej smieszny, szkoda ze niema waldusia tez byl fajny
"Świat wg Kiepskich" doskonale potwierdza regułę "Co za dużo to nie zdrowo".
Widać, że starają się kręcić odcinki na siłę bo obecne nie mają porównania do tych starych jeszcze z Waldkiem.
Nawet mimo, że nie ma Waldka to przydało by się dołączyć kogoś do obsady, bo kiedyś to w kamiennicy Kiepskich było nawet tłoczno a teraz tak pusto jakoś
"Świat według kiepskich" jest rewelacyjny.Bardzo mnie się podobał i zawsze gościł uśmiech na twarzy.Też warte uwagi jest "Świat Bundych"(czy jakoś tak) tam tez są niezłe zalewki
Borysek to sąsiad Kiepskich, mieszka pod nim, czyli piętro niżej. Jest to człowiek w sile wieku, żarliwy katolik, a zarazem erotoman. Należy do kółka różańcowego. Ma wielu przyjaciół - podobnie jak on katolików i członków kółka różańcowego, którymi są: Babka Kiepska, Paulinka, Anielka, Marysia, Jadzia. Często chce zgłosić sąsiadów na posterunek, a czasem okazuje się prawdziwym przyjacielem. W przeszłości Borysek pracował jako piekarz. Borysek ma ptaszka kaczkę i bardzo go kocha[1] . Za wyrównanie renty wyjechał z babką na wakacje[2] .
jeszcze przytoczę piosenkę o Paździochu:
Siekiera, motyka, baba goła, Marian Paździoch to pierdoła; siekiera, motyka, bum-cyk-cyk, Marian Paździoch stary pryk; siekiera, motyka, smętna bajka, u Paździocha miętka fajka; siekiera, motyka, małpi wuj, Marian Paździoch to jest chuj.
O tak, piosenka jest świetna '^^.
W środy nigdy nie ma nic ciekawego, więc włączam sobie Kiepskich.
Teraz puszczają stare odcinki, które były chyba lepsze. Z Waldim, babką...
Bo te najnowsze odcinki już są nudne, tylko cztery osoby tam są - Boczek, Ferdek, Paździoch i Halinka. I ewentualnie Mariolka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p