pobierz plik w całości Susan Mayer (Teri Hatcher) to urocza rozwódka samotnie wychowująca niezwykle inteligentną, nastoletnią córkę, Julie. Susan jako jedyna z czwórki koleżanek pracuje (oczywiście w domu - robi ilustracje do książek dla dzieci) i pluje sobie w brodę, że nie udało jej się w porę zapobiec romansowi swojego męża i jego sekretarki. Dziś jest samotną matką, czuje się przegrana i nieatrakcyjna. Nie bardzo wie, jak to zmienić. Kiedy jednak w mieście pojawia się przystojny hydraulik (Mike Delfino), postanawia zaprosić go na romantyczną kolację, mimo że kompletnie nie potrafi gotować. Na dodatek cały czas prześladuje ją pech, niektórzy się nawet zastanawiają czy nie jest wariatką.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Moja ulubiona desperatka. Uwielbiam jej przygody sercowe, perypetie z Julie a za każdym razem kiedy się pojawia na ekranie i mówi to swoje "Ołł..." śmiac mi sie chce strasznie
Ja wogolę ją strasznie lubie jako aktorkę:) W Bondzie jak i w Desperatkach:) Ona jedyna jest taka... żywa w tym serialu:) No i ta jej zdolnośc do pakowania sie w kłopoty to już wogole mistrzostwo:)
Dziamdzia napisał(a):Ja wogolę ją strasznie lubie jako aktorkę:) W Bondzie jak i w Desperatkach:) Ona jedyna jest taka... żywa w tym serialu:) No i ta jej zdolnośc do pakowania sie w kłopoty to już wogole mistrzostwo:)
Popieram. Ponadto wbrew obiegowym opiniom faceci wolą ... brunetki:)
Owszem jest urocza z tymi swoimi wpadkami, robieniem wielkich oczu i wplątywaniem się w kłopoty. Zgadzam sie też, że bez niej byłoby strasznie nudno. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo mnie irytuje! Wygląda to tak jakby zamieniła się osobowościami z Julie. Jest bardzo infantylna. Przez jakiś czas to śmieszy, ale kiedy za długo jest na ekranie, zaczyna mnie denerwować.
Susan zachowuje się jakby całe życie miała zaplanowane,nie wszystko idzie po jej myśli . Jest trochę "ciapowata"
(oczywiście nie w złym tego słowa znaczeniu), ale jest bardzo zabawna dzięki temu.
Gdyby nie wyjątki, zasady byłyby nie do zniesienia
z tego co się orientuje jest dużo ludzi, których Susan drażni. ale ja ją lubię, wkońcu brała udział w mojej NAJULUBIEŃSZEJ scenie (kiedy naiwnie wyrwała detektywowi kasetę na której było nagrane, że coś tam szponci z Karlem.. to było mistrzostwo jak uciekała a detektyw powiedział:"mam kopię" ;d)
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Zawsze jak czytam fora ludzie mówią, że jej nie lubią, bo jest fajtłapą, a przecież właśnie dlatego jest najfajniejsza! Sceny z jej udziałem są genialne.
Jenny ♥ Nate . Naomi ♥ Liam . Kate ♥ Jack . Olivia ♥ Peter . Blair ♥ Chuck . Charlotte ♥ Dan . Kate ♥ Jack . Pacey ♥ Joey . Kelly ♥ Brandon . Kelly ♥ Dylan . Caroline ♥ Matt . Susan ♥ Peter . Blair ♥ Nate . Abby ♥ Jimmy
Lost ~ Gossip Girl ~ Beverly Hills 90210 ~ Fringe ~ The Good Wife ~ 90210 ~ Harper's Island ~ Melrose Place ~True Blood ~ Flash Forward ~ The Vampire Diaries ~ V ~ Dawson's Creek ~ Gilmore Girls ~ The Tudors ~ One Tree Hill ~ Grey's Anatomy ~ Melrose Place (2009) ~ Glee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p