pobierz plik w całości
[shadow=red][/shadow] Uwazam ze trzeba go mieć na DVD poniewaz
1. Są swietne dodatki
2.na tvn( ) nie ma co liczyć
3.ten serial jest tak świetny ze trzeba móc do niego wracac
Jedyny mankamęt to to ze jest troszke za drogi.
Nie musimy tez czekać niewiadomo ile na 2 sezon w tvn'ie( ) bo na dvd wyjdzie juz w październiku !!!!!!!!!!!!!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
nie lubię seriali z lektorem a zapewne tam jest lektor, więc pierwszy powód na nie, następny to jest taki że jeśli już nawet są napisy to nie zawsze są one dobrze przetłumaczone, tak żeby nie zbulwersować oglądających trzecim powodem jest to że już od dawna mam go na płycie
Ostatnio edytowano 3 sie 2007, o 19:48 przez Cya, łącznie edytowano 1 raz
też nie znoszę z lektorem
poza tym ten serial u mnie jest na dalekiej pozycji z listy seriali, które oglądam to wystarczy mi drugi powód zeby nie kupić
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja oglądałam i tak sobie kupie bo jak to moja kolezanka powiedziala nie będe okradla ludzi których lubie.
Ja z lektorem tez nie lubie ale na płycie są napisy a z reszta mozna sobie obejze po prostu w orginalnej wersii (czyli bez napisów czy lektora)
Ja gdybym miała czekać z oglądaniam na DVD to bym się w życiu nie doczekała, no a ogladając z tygodnia na tydzień również mam to juz dawno na płytkach. No i ogólnie DVD nie są wcale takie super właśnie ze względu na beznadziejnego lektora, lub niedopracowane napisy. Gdyby to było warte wydawania na to kasy, to byłaby inna sprawa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
getin bank bez zakładania konta. w 5 minut sprawdź ile dostaniesz kredytu. azkredyty.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p