pobierz plik w całościSkeet Ulrich miejsce urodzenia: Concord, Karolina Północna, USA
data urodzenia: 1970-01-20
prawdziwe nazwisko: Bryan Ray Trout
stan cywilny: żona Georgina Cates (1997 - 2005, rozwód), bliźnięta Jakob Dylan i Naiia Rose (ur. 09.03.2001)
Filmografia: 2006: Jericho jako Jake Green
2005: Magia zwyczajnych dni (Magic of Ordinary Days, The)
2005: Into the West jako Jethro Wheeler
2003: Cuda (Miracles) jako Paul Callan
2001: Kevin, władca północy (Kevin of the North) jako Kevin Manley
2001: Niczyje dziecko (Nobody's Baby) jako Billy Raedeen
2001: Zabójca dusz (Soul Assassin) jako Kevin
2000: Obława (Takedown) jako Kevin Mitnick
1999: Przejażdżka z diabłem (Ride with the Devil (I)) jako Jack Bull Chiles
1999: Stopień ryzyka (Chill Factor) jako Tim Mason
1998: Bracia Newton (Newton Boys, The) jako Joe Newton
1998: Dziewczyna żołnierza (Soldier's Sweetheart, A) jako Fossie
1997: Lepiej być nie może (As Good as It Gets) jako Vincent
1997: Dotyk (Touch) jako Juvenal
1996: Krzyk (Scream) jako Billy Loomis
1996: Cena nadziei (Last Dance) jako Billy
1996: Szkoła czarownic (Craft, The) jako Chris Hooker
1996: Chłopcy (Boys) jako Bud Valentine
1996: Biały aligator (Albino Alligator) jako Danny Boudreaux
1994: Same Difference
1989: Weekend u Berniego (Weekend at Bernie's) jako epizod
niewymienieni w czołówce:
1990: Wojownicze Żółwie Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles) jako Zbir
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
On ma tak milusi wyraz twarzy.I te jego oczy.... Przyznam szczerze że wcześniej nie widziałam żadnego filmu z jego udziałem ale w "Jericho" pokazał że świetnie gra,naprawdę rewelacyjna rola Jake'a !!!!
Guska napisał(a):On ma tak milusi wyraz twarzy.I te jego oczy.... Przyznam szczerze że wcześniej nie widziałam żadnego filmu z jego udziałem ale w "Jericho" pokazał że świetnie gra,naprawdę rewelacyjna rola Jake'a !!!!
Oj popieram. Tak słodko brwi unosi i rzuca Takie spojrzenia, że normalnie Bardzo pasuje mi do tej roli.
Przyznam szczerze że po obejrzeniu nawet tych kilku odcinków które były już na AXN,nie wyobrażam sobie innego aktora w roli Jake'a Green'a.Jest naprawdę rewelacyjny On jak i cały serial
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
No to ja się pochwalę, że widziałam go nie tylko w Jericho Zaczęłam oglądać jego inny serial 'Miracles' i szczerze powiedziawszy to jego gra jest taka... jednostajna Ok, pasuje do Jericho, ale on potrafi zrobić jedną minę No ale co to za aktor, jak wszędzie gra tak samo?
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Mój ulubiony film (właściwie serial ) z jego udziałem to "Miracles". "Jericho" do mnie nie trafia... i nie chodzi tu o grę Skeeta, tylko o ogólny poziom gry pozostałych aktorów i fabułę serialu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p