Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

Sezon 3: warto czy nie? » TOP 5 zakończonych seriali » Prison Break • seriale forumtv.pl

<<

Guśka

Oglądam seriale

Postdodano 24 kwi 2007, o 20:48

Jestem za 3 sezonem choć nie lubię ciągnięcia seriali w nieskończoność i na siłę.
Ale mam nadzieję że taki serial ja PB nie straci na tym że będzie miał jeszcze jeden sezon.Jest jeszcze sporo kwestii które nie są do końca wyjaśnione a zresztą uwielbiam go oglądać a jak będzie przynudzał przestanę oglądać :P
No to cierpliwie czekamy....
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt......
Obrazek
Obrazek
http://zibi.blogabet.com/
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 24 kwi 2007, o 21:10

Ja też go uwielbiam oglądać i mam nadzieję że nie straci on poziomu nie moge sie doczekac 3 sezonu jednak licze że juz zakonczy się PB na nim...
Cierpliwość... a niech to to moja słaba strona... :P
Ostatnio edytowano 24 kwi 2007, o 21:11 przez zoey, łącznie edytowano 1 raz
<<

henet

Oglądam seriale

Postdodano 24 kwi 2007, o 22:37

dobrze że już skończyli ten 2 sezon, bo to ja bym chyba skończyła z PB na zawsze.
3 sezon? hmm narazie jestem nastawiona sceptycznie.
mi się zawsze podobał ten wątek z planem Michaela zapisanym w tatuażach, a w koncu 2 sezonu już tego nie było ;/ ach. nie można mieć wszystkiego.
So?
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 25 kwi 2007, o 20:25

powiedzcie mi Moi Drodzy czy to mozliwe ze 3 sezon sie pojawil juz?! dzisiaj na stronie http://www.btjunkie.org po wpisaniu prison break 3x01 wyskoczyło mi że jest taki plik do pobrania o wielkosci 349MB czyli tak jakby caly odcinek?!?!?! czy to możliwe?!...? :?
<<

henet

Oglądam seriale

Postdodano 25 kwi 2007, o 21:22

Zoey: nie, to nie jest możliwe, to jest niecne oszustwo. :)

w ogóle czytałam gdzieś że w 3 sezonie znajdą kobitkę dla Linca :)
So?
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 25 kwi 2007, o 22:50

tą kobietą może być Jane, ta która zaopiekowała sie LJ'em... w końcu Link jej zaufał i zapałał sympatią do niej wiec czemu by nie mogli z nich zrobić pary...
<<

edycik

Użytkownik

Postdodano 28 kwi 2007, o 09:41

ja sie tam nie potrafie doczekac 3 sezonu! fakt ze w telewizji poleci chyba 2012 :hah: to zawsze mozna go sciagnac ale z napisami a nie kazdy lubi ogladac filmy z napisami! ale ogolnie film mi sie bardzo podoba i mogla bym go ogladac caly czas i chyba by mi to nie przeszkadzalo jak by sie ciagnal w nieskonczonosc tylko nie jak np. MODA NA SUKCES czy jakos tak to sie zwie :hah:
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 28 kwi 2007, o 10:39

słuchajcie w serwisie http://www.wentworth.pl/ pod tytułem "szokujące plotki" pojawila sie wzmianka ze z powodu konfliktów W. Millera z producentami najparwdopodobniej Michael zostanie usmiercony na poczatku 3 sezonu a ciag dalszy serialu bedzie traktował o zemscie Linca! ! !

poza tym juz wczesniej gdzies cytalam ze jeden z braci zginie w 3 sezonie ale wtedy zakladano ze bedzie to Linc ktory zeby ratowac Michaela bedzie chcial sie dostac do Sony...

a teraz wzmianka ze Michael może zginąć ciekawe ciekawe to juz zapewne pograzyłoby serial...
<<

Dudi

Oglądam seriale

Postdodano 28 kwi 2007, o 10:46

już kiedyś to było i był to żart primaaprilisowy..
Obrazek
OBEJRZANE:
Prison Break
Lost
Jericho
Invasion
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 28 kwi 2007, o 11:45

w kazdej plotce jest ziarno prawdy tym bardziej że sie powielaja i mowa jest ze ktorys z Braci moze zginac...

tak naprawde jak bedzie to okaze sie po wakacjach zapewne bedzią jeszcze setki innych wersji wydarzen do tego czasu...

nie mniej jednak mam nadzieje ze sie skonczy na sezonie 3 bezwzgledu na to jak sie potocza ich losy i ze seria 3 bedzie trzymac nalezyty poziom serialu...

pozdrowienia :)
Ostatnio edytowano 28 kwi 2007, o 11:49 przez zoey, łącznie edytowano 1 raz
<<

Dr.Sara

Nowy użytkownik

Postdodano 28 kwi 2007, o 14:19

Ale zważając na to ile ten serial zarabia i jeśli zarobki dalej takie będą to serial będzie trwał no chyba że będą na nim zarabiać coraz mniej... mam nadzieje że nie będzie tyle odcinków co w MODZIE NA SUKCES :x :what:
Pozdróffka :papa:
Obrazek
<<

sufer

Przyjaciel forum

Postdodano 28 kwi 2007, o 14:31

zoey napisał(a):w kazdej plotce jest ziarno prawdy tym bardziej że sie powielaja i mowa jest ze ktorys z Braci moze zginac...
Zgadzam się tyle że jak jeden z braci zginie to już nie będzie ten sam serial.
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 30 kwi 2007, o 20:31

zgadzam sie zdecydowanie nie bedzie tym samym serialem jezeli jednego z Braci usmierca jedak mam nadzieje ze nie zrobia tego a jezeli aktorzy grajacy nie beda mogli sie dogadac z producentami to lepiej zeby skonczyli juz Prison Break i ludziom zapisalo sie w pamieci jako serial na poziomie z wartka akcja i konkretna fabułą a niejako sztucznie przedluzony twor ktory ogladany jest tylko przez wzglad na to ze ktos przystojny gra glowna role...

poza tym watek i motyw przewodni PB nie nadaje sie na kilka sezonow bo bedzie to tzw. "lanie wody"...

pozdrowienia:)
<<

xardas63

Nowy użytkownik

Postdodano 18 maja 2007, o 13:40

3 seria BP bedzie pod koniec wakacji kurde szkoda ze nie w czesniej

[ Dodano: 2007-05-18, 13:57 ]
` nie wiem jak to sie skonczyn ale 2 sezon sie do dupy skaonczyl;e ciekawe jak wyjdzie z tego wiezienia w mexyku bo jak widzialem co zrobili z klawiszem to mi szczeka opadla na ziemie
[center]Obrazek[/center]
<<

Dudi

Oglądam seriale

Postdodano 18 maja 2007, o 14:14

chyba z Panamy?
Obrazek
OBEJRZANE:
Prison Break
Lost
Jericho
Invasion
<<

zoey

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Supernatural

Postdodano 18 maja 2007, o 16:46

z Panamy z Panamy zdecydowanie nie z Meksyku... a jak ucieknie sie okaże... we wrzesniu...
<<

xardas63

Nowy użytkownik

Postdodano 19 maja 2007, o 18:27

aha sorki za bledy i sie wydalo ze tak ogladalem zaciekawieniem :P dzieki ze poprawiliscie

pozdro!
[center]Obrazek[/center]
<<

dorcik88

Oglądam seriale

Postdodano 7 cze 2007, o 20:31

Jeśli nie było by 3 sezonu to ten serial był by lipny. ... bo zakonczenie troche nie bardzo ;-)
Poprzednia strona