pobierz plik w całościTYPUJ SERIAL DLA UŻYTKOWNIKA TAIFUN -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zabawa w skrócie polega na tym, że forumowicze typują serial, który chcą żebyś obejrzał/a Na tym etapie zgłaszane są propozycje seriali, które będą brały udział w ostatecznym głosowaniu. Poniżej szczegółowy opis etapów zabawy. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zasady: 1 ETAP(do 10 lipca) -Zgłaszają się osoby chcące brać udział w zabawie -Każdy użytkownik w zgłoszeniu musi wypisać listę seriali, które obejrzał 2 ETAP(11 lipiec - 24 lipiec) -Zakładany jest temat dla każdego uczestnika gdzie inni forumowicze składają propozycje jaki serial, który jeszcze uczestnik zabawy nie oglądał powinien koniecznie zobaczyć -Maksimum propozycji: 20
3 ETAP(25 lipiec - 7 sierpień) - ostateczne głosowanie, aktualny etap -Zakładany jest osobny temat dla każdego uczestnika, w którym to można głosować na serial, który obejrzy
Ogólne uwagi o zabawie 1) Uczestnik musi obejrzeć minimum 3 epizody wytypowanego serialu przez forumowiczów lub całość jeśli mu się spodoba 2) Na koniec uczestnik pisze czy wytypowany dla Niego serial był rzeczywiście dobry lub krótką uwagę
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
[treść może zawierać spoilery] Obejrzałem narazie Deadwood i serial jest rewelacyjny. W podobnym klimacie pamiętam jeszcze Dr Quin z dzieciństwa ale daleko do poziomu Deadwood. Podoba mi się postać Al'a, która pomimo swojego "barbarzyństwa" potrafi pomóc drugiemu człowiekowi w potrzebie chociaż na swój sposób. Losy Bullocka toczą się Wg mnie trochę powoli i czekam dalej aż zostanie szeryfem. Podoba mi się wizja pozostania tej arystokratki, która przygarnęła dziecko z wydobyciem złota oraz inwestowania w miasto. Myślę, że w przyszłych odcinkach okaże się pomocna odnośnie legalizacji stanu miasteczka.
Zauważyłem, że ten sam aktor, który grał mordercę Dzikiego Bila potem się pojawił jako prawa ręka magnata finansowego Hearsta.
Ciekawi mnie też czy nikt nie ukradnie złota podczas wydobycia z pola arystokratki, która przygarnęła dziecko bo chyba nikt nie patrzy robotnikom 24 h . Jestem już z odcinkami na 2 sezonie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p