pobierz plik w całości
nie za bardzo lubie ta postac moze wplywa na to fakt ze przespala sie z Natem i nie odzywala sie do przyjaciolki kiedy tego najbardziej potrzebowala. a przyjazn to rzecz swieta.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
KraX napisał(a):Po trzech odcinkach zacząłem odnosic wrażenie, że jest trochę za stara jak na liceum
Moim zdaniem wszystkie postacie są za stare jak na liceum, no może oprócz Jenny. Ale zazwyczaj tak bywa w takich serialach tj. chociażby w O.C.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Po trzech odcinkach zacząłem odnosic wrażenie, że jest trochę za stara jak na liceum
Ja juz przestalam na to zwracac uwage, bo musialaby mnie kazda nastoletnia postac w amerykanskich serialach niesamowicie denerwowac... A Serena jest na razie zdecydowanie moja ulubiona postacia w serialu. Wprawdzie popelnila w zyciu kilka bledow, ale teraz stara sie je naprawic i od czasu jak sie zaczal serial jest dla wszystkich naprawde fair.
Pamiętam, że w pierwszym odcinku nie lubiłam jej (byłam za Blaire) i wyglądała dziwnie jak dla mnie ale po tych 10 odcinkach zmieniłam diametralnie zdanie ! Uwielbiam Serene i bardzo podoba mi się jej typ urody
Jest śliczna, ma niesamowitą urodę. U na prawdę śmieje się jak 5-cio letnia dziewczynka Pozytywna postać, mimo kilku schiz z tylko chłopakiem od dragów i jej ojcem. Mimo to zawsze wyszła na prostą, nigdy nie odmówi pomocy najlepszej przyjaciółce i zrobi wszystko dla swojej rodziny. Jedna z moich ulubionych postaci.
Bardzo fajnie pasuje do tej roli, chociaż czasami denerwuje - ale to tak jak i cały serial. Widziałem ją tez ostatnio w jakimś filmie - jakoś mi tam nie pasowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p