Czarny charakter, który uwielbiam Chętnie nawet widziałabym go z Syd Mimo sympatii do Vaughna
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja dopiero jestem tuz po srodku 3 serii, ale spoilery juz mnie wykonczyly Para Laureen&Sark bardzo mi sie podobala, pasuja do siebie ;P On jest taki bardziej meski, stanowczy niz Vaughn ;> Kiedy przeczytalam przypadkiem, ze beda sie calowac z Sydney, stwierdzilam, ze musze zapytac. Jakim cudem i co potem? B.lubie Sarka xD
Kocham jego akcent. Jewst czarnym charakterem, ale uwielbiam w nim jego spokój ducha, zawsze wszystko tak spokojnie mówi, nawet jak mówi, żeby kogoś zabic,
Ta postać mimo iz jest tym złym budzi u mnie duże pokłady sympatii ...sama nie wiem dlaczego może właśnie ten spokój i ten akcent (aż trudno uwierzyć ,że ten aktor nie jest anglikiem ) Polubiłam go od początku a w 3 serii go ubóstwiam mimo iż jest draniem i to straszliwym . Szkoda iż w 4 serii był chyba w 3 odcinkach tylko --- wtedy to całował się z Syd(która udawała Lauren) i zniknął aż do ósmego odcinka 5 serii gdzie "grał" Boba (polecam odcinek dużo w nim Sarka i uwaga mówi tu bez znamiennego akcenciku przynajmniej w 1 części odcinka). Nie mogę w dalszym ciągu uwierzyć ,że ten aktor jest tak młody....w chwili objęcia roli Sarka miał 20 lat bodajrze ......mnie się zawsze wydawało(zwłaszcza jego wygląd w 3 serii to sugeruje) , że on jest starszy gdzies pod 30 lat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p