Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Obejrzałem pilota i jakieś to takie nijakie. Nie przekonałem się. Bo co tu takiego fajnego było? Pare niezłych żartów i nic poza tym. Serial raczej banalny, na rozluźnienie. Raczej sobie odpuszczę.
Dowiedziałem się niedawno o tym serialu a jak zobaczyłem, że gra w nim Missy Peregrym to musiałem obejrzeć. Wciągnąlem dwa sezony w niecały tydzień. Na początku trochę był monotonny, ale od połowy pierwszego sezonu, jak łapanie dusz nie zajmowało całego odcinka było już całkiem nieźle. No i Missy jako Andi. Nie mogłem się napatrzeć. Ma ktoś może całość w 720p i dopasowane napisy?
Spoiler:
Pod koniec drugiego sezonu akcja zaczęła się nieźle rozkręcać. Szukanie sposobu na zerwanie umowy z diabłem zaczęło nabierać obrotów. Na końcu już myślałem, że będzie po wszystkim i Sam się uwolni i uratuje duszę Andi. Jakież wielkie było jej poświęcenie - zastawić swoją duszę, żeby Sam mógł jeszcze raz spróbować. Jakby Sam wygrał a na to się zapowiadało, to byłby spoko happy end. Może wolałbym żeby tak się zakończył ten serial. Ale niestety musiał pojawić się Steve z rozkazem z Góry, i złamać Samowi rękę, żeby jednak nie wygrał. A i tłumaczenie też pewnie specjalnie sknocił bo jakby dobrze przetłumaczył, tak jak Gladys to Sam by pokonał diabła za pierwszym razem. Aż mi się łezka w oku zakręciła, jak Sam próbował wygrać najpierw połamaną ręką, a potem rzucając lewą ręką i jak przy przedostatnim rzucie stracił już nadzieję. Żal mi jego i Andi. Być może plan był taki, że Góra chciała w jakiś sposób wykorzystać Sama do walki z Diabłem. Kto wie. Ale tego niestety się nie dowiemy.Jednak widocznie scenarzyści woleli sobie zostawić furtkę na kolejny sezon, ale niestety serial zamiast kolejnego sezonu dostał cancela.
Wielka szkoda, że serial dostał cancela. - Czy ktoś ma jakieś informację czy jest szansa na wznowienie czy to już kompletnie definitywnie koniec?
A tak poza tematem reapera.
Missy kompletnie mnie zauroczyła. Jest niesamowita. Ciekawe jaka jest w prawdziwym życiu.
Wie ktoś może kiedy wychodzi nowy serial z Missy pt. Copper? Ma być w 2010 ale nie moge znaleźć kiedy. I druga sprawa - poszukuje serialu Black Sash z 2003 roku w którym grała Missy oraz napisów do Life as we know it w którym też gra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p