pobierz plik w całości
Piszcie opinie o niesamowitej końcówce w PD Ja napiszę tylko tyle:
Madryt wielki! Madryt magiczny! Madryt mistrzowski!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 16 wrz 2007, o 08:42 przez Klatus, łącznie edytowano 2 razy
To, że Barcelona ostatnio straciła dwa razy bramkę w ostatnich minutach, nie znaczy, że Real też nie miał takich przypadków.
Choćby w meczu na Camp Nou z Barcą, jak Messi strzelił w ostatniej minucie na 3:3, albo jak Real prowadził 1:0 z Racingiem i sędzie podyktował dwa karne z kapelusza dla Racingu i przegrana 2:1.
Real wygrał mistrzostwo, a nie Barcelona je przegrała.
ja nie lubię ani Realu ani Barcy. Kibicuje Espagnol Barcelona oraz mniejszym klubom jak Taragona. Barcy mam to za złe , że zrobiła z Ronaldinho choinkę do sprzedawania swoich produktów a do Realu mam żal o to samo co Juventus czyli trzyma dziadów.
mnie to denerwuje bo taki Real idzie na łatwizne nie wychowuje wielu dobrych piłkarzy tylko wychodzi z takiego założenia jak kluby Ekstraklasy , że mniejsze kluby zajmą się wychowaniem piłkarzy bo ja mam kase i zgarnę najlepszych młodzianów...
Real to przykład, że wystarczy kasa aby wygrywać.
Klatus napisał(a):Piszcie opinie o niesamowitej końcówce w PD Ja napiszę tylko tyle: Madryt wielki! Madryt magiczny! Madryt mistrzowski!
[center]Cienakticos[/center]
Tak czytam co tu piszecie,i idzie się załamać.Miejscami zgadzam sie z Taifunem że realek żeruje na biedniejszych.
Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz
I prawdą jest że realek ma mistrze dzięki słabej grze BARCY,ale tak szczerze mówiąc sami grali cieniutko-jak wskazuje nazwa CIENAKTOCOS
Chyba sobie kpisz? Przykładem na to, że wystarczy kasa wygrywać jest tylko i wyłącznie Chelsea, a średnia wieku graczów Realu to 25 lat (a po odejściu Carlosa i Beckhama będzie jeszcze niższa), a w Barcelonie 28, więc nie wiem kto trzyma dziadów. Juventus tez nie trzyma dziadów, jedyny klub, w którym grają emeryci to AC Milan.
Real to przykład pięknej historii i najlepszego klubu w historii piłki nożnej.
Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz
Człowieku, chyba ostatni raz Beckhama to oglądałeś, rok temu? Faktycznie są ciency, jak któryś klub osiągnie w piłce tyle co Real to nie wiem czy ktoś z nas będzie jeszcze na tym świecie.
mnie to denerwuje bo taki Real idzie na łatwizne nie wychowuje wielu dobrych piłkarzy
Raul, Guti, Casillas, Soldado, Portillo, Mata, Torres i mógłbym wymieniać tak do jutra.
Ostatnio edytowano 18 cze 2007, o 22:54 przez Klatus, łącznie edytowano 3 razy
Klatus napisał(a):Raul, Guti, Casillas, Soldado, Portillo, Mata, Torres i mógłbym wymieniać tak do jutra.
nie mówię, że wogóle nie wychowują. co to za sztuka wpuścić na 1 sezon 2,3 wychowanków aby się ograli i jak jakiś dobry to z jednego sezonu perełkę taki klub jak cieniaktikos na pewno znajdzie bez problemu bez wkładu własnego. hahaha a po drugie nie wiem jak w Hiszpańskiej lidze ale w ekstraklasie chyba dwóch wychowanków musi mieć klub [ Polska ]. A z tego ci mi wymieniłeś to widać ewidentnie ile z danego rocznika wyłowili talentów.
Klatus napisał(a):że wystarczy kasa wygrywać jest tylko i wyłącznie Chelsea,
Przypomniał mi się taki komentarz po porażce Chelsea , że Abramowicz jest tak głupi, że wydając na klub krocie nie potrafi wygrywać tak brzmiał mniej więcej ten komentarz z którego mi się śmiać chciało nieco teraz go przytaczam
Klatus napisał(a):Człowieku, chyba ostatni raz Beckhama to oglądałeś, rok temu? Faktycznie są ciency, jak któryś klub osiągnie w piłce tyle co Real to nie wiem czy ktoś z nas będzie jeszcze na tym świecie.
Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera W Hiszpańskiej lidze lepiej by mu szło w MLS chyba kopanina raczej jak w Polsce.
To powodzenia w bukmacherce.
Klatus napisał(a):Człowieku, chyba ostatni raz Beckhama to oglądałeś, rok temu? Faktycznie są ciency, jak któryś klub osiągnie w piłce tyle co Real to nie wiem czy ktoś z nas będzie jeszcze na tym świecie.
Barcelona miała spore szanse, ale je straciła, nawet nie potrafię wyjaśnić w jaki sposób. Dwa sezony wstecz byłą piekielnie dobra, teraz jakby się wszyscy wypalili...
Taifun napisał(a):Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera
Ciekaw jestem od którego trenera, bo ten z Realu od dłuższego czasu nie mówi do niego nic, oprócz obraz i obelg...
Klatus napisał(a):To, że Barcelona ostatnio straciła dwa razy bramkę w ostatnich minutach, nie znaczy, że Real też nie miał takich przypadków. Choćby w meczu na Camp Nou z Barcą, jak Messi strzelił w ostatniej minucie na 3:3, albo jak Real prowadził 1:0 z Racingiem i sędzie podyktował dwa karne z kapelusza dla Racingu i przegrana 2:1. Real wygrał mistrzostwo, a nie Barcelona je przegrała.
Oczywiście sa to kwestie niewymierne i możemy się sprzeczać do konca świata, jednak w mojej opini Barcelona to bardziej przegrała niż wygrał Real... Mieli tyle okazji by odskoczyć Madrytowi że pożal się Boże...
Taifun napisał(a):Barcy mam to za złe , że zrobiła z Ronaldinho choinkę
Sam z siebie zrobił. Wielki technik jednak w najważniejszych momentach nigdy nie błyszczy. Finał MŚ 2002 ; Finał LM 2006.
tlen.exe napisał(a):Dziadów którzy potrafią grać...
No w sumie nie wiem, niby każdy zawodzi, a razem wygrywaja
Taifun napisał(a):mnie to denerwuje bo taki Real idzie na łatwizne nie wychowuje wielu dobrych piłkarzy tylko wychodzi z takiego założenia jak kluby Ekstraklasy , że mniejsze kluby zajmą się wychowaniem piłkarzy bo ja mam kase i zgarnę najlepszych młodzianów... Real to przykład, że wystarczy kasa aby wygrywać.
Co Ty gadasz... Real obok ManU (liczac te kluby topowe) ma chyba najwięcej wychowanków w swoich szeregach
Zibi napisał(a):Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz
Przepraszam ale Można się śmiać, wyszydzać, litować, obrzucać obelgami itd itp (oczywiście nie podajac argumentów) Bo najłatwiej napisać Beckham jest cienki bo goli klate, i pije pepsi... Ale ilu jest zawodników z taka charyzma?! no ilu? Beckham wyrzucony do rezerw Realu, wyrzucony z kadry. Wraca wiosna... i co? Anglia zaczyna grać w piłke jak na nia przystało, a Real zaczyna marsz po mistrzostwo! Laluś? Dwa ostatnie mecze grał z kontuzja, na treningach z tego co wiem ćwiczy bardzo dużo. To jest symbol nowoczesnego piłkarza, niesamowicie medialny, a przy tym niesamowicie profesjonalny w tym co robi, a przy okazji, chyba nie widziałem go symulujacego... Czy to przypadek że nagle wszyscy chca go zatrzymać w Realu?!
Klatus napisał(a):Chyba sobie kpisz? Przykładem na to, że wystarczy kasa wygrywać jest tylko i wyłącznie Chelsea, a średnia wieku graczów Realu to 25 lat (a po odejściu Carlosa i Beckhama będzie jeszcze niższa), a w Barcelonie 28, więc nie wiem kto trzyma dziadów. Juventus tez nie trzyma dziadów, jedyny klub, w którym grają emeryci to AC Milan.
A czy Chelsea była słabym zespołem przed era Abramowicza? nie sadze... a co do średniej, to co za różnica, gdy zespół wygrywa...
Raul
Nie jest wychowankiem ale to już czepialstwo z mojej strony Co do samego Raula, to on bez Morientesa (i na odwrót) to nie to samo...
Taifun napisał(a):nie mówię, że wogóle nie wychowują. co to za sztuka wpuścić na 1 sezon 2,3 wychowanków aby się ograli i jak jakiś dobry to z jednego sezonu perełkę taki klub jak cieniaktikos na pewno znajdzie bez problemu bez wkładu własnego. hahaha a po drugie nie wiem jak w Hiszpańskiej lidze ale w ekstraklasie chyba dwóch wychowanków musi mieć klub [ Polska ]. A z tego ci mi wymieniłeś to widać ewidentnie ile z danego rocznika wyłowili talentów
Do ligi Mistrzów trzeba zgłosić chyba 4wychowanków, Real napewno nie ma z tym problemu bo tak jak napisałem wyżej, obok ManU jest to największy producent talentów na własny użytek
Taifun napisał(a):Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera
Kiedy odstawia? Beckham nigdy nie odstawia... Ile razy wracał przedwcześnie z rehabilitacji by znów grać!
A Cappello znów wygra im lige i znów odejdzie... paranoja
Czytałem rano, gdy byłem tak jakby na "wagarach", aż mnie zainteresował Beckham.
alvaro napisał(a):to co za różnica, gdy zespół wygrywa...
Dokładnie o tym pisałem parę postów temu.
Kiedy odstawia? Beckham nigdy nie odstawia... Ile razy wracał przedwcześnie z rehabilitacji by znów grać!
Pamiętam jak parę lat temu, przed którymiś z mistrzostw, pokazywali jego zdjęcia po kontuzji jak trenował po dniach i nocach żeby tylko pojechać, siedział ciągle sam na betonowym boisku i trenował, trenował... Wygląda to trochę jak z filmu "Gol", ale tak właśnie było...
alvaro napisał(a):Ale ilu jest zawodników z taka charyzma?! no ilu? Beckham wyrzucony do rezerw Realu, wyrzucony z kadry. Wraca wiosna... i co? Anglia zaczyna grać w piłke jak na nia przystało, a Real zaczyna marsz po mistrzostwo!
Beckham nie został wyrzucony do rezerw tylko odsunięty od składu.
alvaro napisał(a):Nie jest wychowankiem ale to już czepialstwo z mojej strony Co do samego Raula, to on bez Morientesa (i na odwrót) to nie to samo...
Nie jest, ale w Realu był już w 1992 roku, a w Atletico grał tylko w młodzikach jak miał 12 lat
alvaro napisał(a):A Cappello znów wygra im lige i znów odejdzie... paranoja
Nie odejdzie. Zatrudnienie Schustera to jedna wielka plotka. Zresztą Calderon dzisiaj to potwierdził.
Taifun napisał(a):nie mówię, że wogóle nie wychowują. co to za sztuka wpuścić na 1 sezon 2,3 wychowanków aby się ograli i jak jakiś dobry to z jednego sezonu perełkę taki klub jak cieniaktikos na pewno znajdzie bez problemu bez wkładu własnego.
Po pierwsza to jaki klub co roku wprowadza do składu 3 wychowanków? Dla porównania przez ostatnie 3 lata Barca z wychowanków wyciągnęła tylko Messiego, a Real nawet w tym sezonie Torresa i De la Reda. Na dodatek wychowali Mate, którego kupiła Valencia. Po drugie jeśli klub ma pieniądze to czemu ma nie kupować piłkarzy? Poza tym od transferu Beckhama żaden galaktyczny w Realu się już nie pojawił. Po trzecie Real musiał dokonać na ten sezon wielu transferów by przebudować zupełnie ekipę. Jakby tego nie zrobił to byś się czepiał, że grają tam nadal dziadki i gwiazdeczki.
A widziałeś jakiś mecz Becksa w tym sezonie? Wątpię.
Klatus napisał(a):A widziałeś jakiś mecz Becksa w tym sezonie? Wątpię.
Becks jest dobry do stałych fragmentów gry, rozgrywania, technika ale do gry ciałem już nie.
alvaro napisał(a):Co Ty gadasz... Real obok ManU (liczac te kluby topowe) ma chyba najwięcej wychowanków w swoich szeregach
Ci wychowankowie najpierw się ogrywają w Real Madrit B , który gra uwaga w 2 lidze! Czyli segunda division. To jakby Arsenal miał klub patronacki w Niemczech 1 liga. No to tam może sobie testować i sprawdzać wychowanków a potem najlepszych bierze do siebie. Kasa się liczy w piłce. Jest to najważniejsza rzecz!
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p