Real Madryt mistrzem Hiszpanii 2006/2007!

Madryt wielki! Madryt magiczny! Madryt mistrzowski!
Popularne wątki w tym miesiącu | Kategoria | Odwiedzin |
---|---|---|
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 | TOP5 | |
Seriale, które nie powinny zostać skasowane | Forum ogólne | |
Licówki kompozytowe | Off-topic | 235 |
Czy robić gładzie | Off-topic | 220 |
Założenie konta studenckiego | Off-topic | 214 |
Suplementy na co dzień | Off-topic | 197 |
Ile miesięcznie udaje się Wam odłozyć? | Off-topic | 116 |
Dział dla tematów związanych ze sportem
Klatus napisał(a):Piszcie opinie o niesamowitej końcówce w PDJa napiszę tylko tyle:
Madryt wielki! Madryt magiczny! Madryt mistrzowski!
Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz![]()
mnie to denerwuje bo taki Real idzie na łatwizne nie wychowuje wielu dobrych piłkarzy
Klatus napisał(a):Raul, Guti, Casillas, Soldado, Portillo, Mata, Torres i mógłbym wymieniać tak do jutra.
Klatus napisał(a):że wystarczy kasa wygrywać jest tylko i wyłącznie Chelsea,
Klatus napisał(a):Człowieku, chyba ostatni raz Beckhama to oglądałeś, rok temu? Faktycznie są ciency, jak któryś klub osiągnie w piłce tyle co Real to nie wiem czy ktoś z nas będzie jeszcze na tym świecie.
Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz
Klatus napisał(a):Człowieku, chyba ostatni raz Beckhama to oglądałeś, rok temu? Faktycznie są ciency, jak któryś klub osiągnie w piłce tyle co Real to nie wiem czy ktoś z nas będzie jeszcze na tym świecie.
Taifun napisał(a):Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera![]()
Klatus napisał(a):To, że Barcelona ostatnio straciła dwa razy bramkę w ostatnich minutach, nie znaczy, że Real też nie miał takich przypadków.
Choćby w meczu na Camp Nou z Barcą, jak Messi strzelił w ostatniej minucie na 3:3, albo jak Real prowadził 1:0 z Racingiem i sędzie podyktował dwa karne z kapelusza dla Racingu i przegrana 2:1.
Real wygrał mistrzostwo, a nie Barcelona je przegrała.
Taifun napisał(a):Barcy mam to za złe , że zrobiła z Ronaldinho choinkę
tlen.exe napisał(a):Dziadów którzy potrafią grać...
Taifun napisał(a):mnie to denerwuje bo taki Real idzie na łatwizne nie wychowuje wielu dobrych piłkarzy tylko wychodzi z takiego założenia jak kluby Ekstraklasy , że mniejsze kluby zajmą się wychowaniem piłkarzy bo ja mam kase i zgarnę najlepszych młodzianów...
Real to przykład, że wystarczy kasa aby wygrywać.
Zibi napisał(a):Ale o zgrozo płakać nad Beckhamem to już paranoja.On jest tak cienki że pożal sie boże.To jest osoba medialna ,a nie piłkarz
Klatus napisał(a):Chyba sobie kpisz? Przykładem na to, że wystarczy kasa wygrywać jest tylko i wyłącznie Chelsea, a średnia wieku graczów Realu to 25 lat (a po odejściu Carlosa i Beckhama będzie jeszcze niższa), a w Barcelonie 28, więc nie wiem kto trzyma dziadów. Juventus tez nie trzyma dziadów, jedyny klub, w którym grają emeryci to AC Milan.
Raul
Taifun napisał(a):nie mówię, że wogóle nie wychowują. co to za sztuka wpuścić na 1 sezon 2,3 wychowanków aby się ograli i jak jakiś dobry to z jednego sezonu perełkę taki klub jak cieniaktikos na pewno znajdzie bez problemu bez wkładu własnego.
hahaha a po drugie nie wiem jak w Hiszpańskiej lidze ale w ekstraklasie chyba dwóch wychowanków musi mieć klub [ Polska ].
A z tego ci mi wymieniłeś to widać ewidentnie ile z danego rocznika wyłowili talentów
Taifun napisał(a):Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera
alvaro napisał(a):a tak w ogóle: http://www.sport.pl/pilka/1,65082,4231474.html
alvaro napisał(a):to co za różnica, gdy zespół wygrywa...
Kiedy odstawia? Beckham nigdy nie odstawia... Ile razy wracał przedwcześnie z rehabilitacji by znów grać!
alvaro napisał(a):Ale ilu jest zawodników z taka charyzma?! no ilu? Beckham wyrzucony do rezerw Realu, wyrzucony z kadry. Wraca wiosna... i co? Anglia zaczyna grać w piłke jak na nia przystało, a Real zaczyna marsz po mistrzostwo!
alvaro napisał(a):Nie jest wychowankiemale to już czepialstwo z mojej strony
Co do samego Raula, to on bez Morientesa (i na odwrót) to nie to samo...
alvaro napisał(a):A Cappello znów wygra im lige i znów odejdzie... paranoja
Taifun napisał(a):nie mówię, że wogóle nie wychowują. co to za sztuka wpuścić na 1 sezon 2,3 wychowanków aby się ograli i jak jakiś dobry to z jednego sezonu perełkę taki klub jak cieniaktikos na pewno znajdzie bez problemu bez wkładu własnego.
Taifun napisał(a):Beckham ma talent to trzeba przyznać ale zrobił się z niego taki laluś, że nawet nóżki już odstawia... Chociaż może ma takie zalecenia od trenera![]()
Klatus napisał(a):A widziałeś jakiś mecz Becksa w tym sezonie? Wątpię.
alvaro napisał(a):Co Ty gadasz... Real obok ManU (liczac te kluby topowe) ma chyba najwięcej wychowanków w swoich szeregach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników