pobierz plik w całości
Ale my za to siedzimy przy kompach ^^" Ja kiedyś dużo ogladałam tv ale teraz ten czas spedzam w necie
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nina napisał(a):Ja kiedyś dużo ogladałam tv ale teraz ten czas spedzam w necie
Ja podobnie, teraz więcej w necie jestem niż przed telewizorem. W tv oglądam tylko jakiś ciekawy film jak jest, Supernatural ( ) i jakiś meczyk czasami.
Ciekawi mnie jaką oglądalnośc miał Supernatural [Nie z tego Świata] na tvn ?
Wydaje mi się, że 1,2 mln jak na serial który nie miał praktycznie żadnej reklamy to niezły wynik. Kolejne odcinki miały mniejszą oglądalnośc dlatego, że był emitowany o złej porze. Ludzie już spali bo do pracy lub do szkoły musieli iść. Wielka szkoda, iż nie zobaczymy już Supernatural
ja widziałem kilka reklam, więc to nie dokońca tak...
a poza tym 22.20 poniedziałek po SMS to mimo wszystko jest słaba oglądalność, porównując to z THE OC które miało o godzinie 14 1mln widzów i to gdy na dworze było 30stopni i nikt nie powinien siedzieć w domu
Średnie tygodniowe udziały stacji w rynku telewizyjnym
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVP1
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVP2
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVN
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w Polsacie
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVP3
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TV4
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVN24
10 najchętniej oglądanych programów 18.12 – 24.12.2006 w TVN Siedem
Średnio statystyczny Polak oglądał telewizje przez 4 godz. i 11 minut.
ŚWIĘTA
Podczas świąt Bożego Narodzenia statystyczny Polak spędził średnio przed telewizorem 5 godzin i 43 minuty
Świąteczne TOP 3
1. M jak Miłość TVP2 9.04mln 50,76% 26.12.2006
2. Marzenia Marcina Dańca TVP2 5,7mln 38,56% 25.12.2006
3. Kevin sam w Nowym Jorku Polsat 4,82mln 36,87% 25.12.2006
Nierozumiem co ludzie widzą w m jak miłość mam wrażenie że moda na polskie telenowele nigdy sie nie skończy i nigdy nie bedzie nic ciekawego w tv dobrze że chociaż jest net
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p