miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
data urodzenia: 1981-08-25
prawdziwe nazwisko: Rachel Sarah Bilson
Rachel Bilson urodziła się w 1981 roku w Los Angeles. Już od dzieciństwa była ulubienicą rodziców, którzy zachęcali ją do zostania aktorką. W wieku siedmiu lat, dzięki zaangażowaniu rodziców, zdobyła pierwszą rolę w filmie o tytule "The Wrong Guys". Rachel kontynuowała przesłuchania do rozmaitych ról w trakcie uczęszczania do szkoły Notre Dame.
Dzięki determinacji Rachel i kontaktom jej agenta, 2003 rok okazał się przełomowy, gdyż pojawiła się w odcinku "Buffy", a także została zaproszona na przesłuchanie do serialu "The OC". Dostała w nim rolę Summer, najlepszej przyjaciółki głównej bohaterki. Serial odniósł wielki sukces w USA i otworzył Rachel drogę do kariery.
FILMOGRAFIA:
aktorzy:
2006: Przyjaciele (Last Kiss, The) jako Kim
2004: I Love the '90s jako ona sama
2003: Życie na fali (O.C., The) jako Summer Roberts
2003: Unbroken jako Rachel
aktorzy (gościnnie):
2002-2005: 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter jako Jenny
1998-2006: Różowe lata 70-te (That '70s Show) jako Christy (2004)
1997-2003: Buffy: Postrach wampirów (Buffy the Vampire Slayer) jako Colleen (2003)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 19 sie 2007, o 20:11 przez żółwik, łącznie edytowano 2 razy
ja to oglądałem na TVN Style i nie można nazwać tego filmem to raczej program w którym wymieniono 101 powodów dlaczego kochamy lata 90, jeden powód zapamiętałem "bo nikt nie słyszał w tedy o Paris Hilton"
Nie niestety, ja tam w serialu nawet ich lubiłem, ale w życiu to ona raczej do niego nie pasuje, a dokładniej on do niej. Inny styl i charakter. Tak twierdzę.
tlen.exe napisał(a):Nie niestety, ja tam w serialu nawet ich lubiłem, ale w życiu to ona raczej do niego nie pasuje, a dokładniej on do niej. Inny styl i charakter. Tak twierdzę.
Przeciwieństwa się przyciągają... zresztą jak dla mnie to oni do siebie pasowali... ale ich życie, nie układało im się to się rozstali....
a tak ogólnie to lubię Rachel jako aktorkę
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin napisał(a):zresztą jak dla mnie to oni do siebie pasowali
dla mnie to pasowali idealnie zawsze pasowali ubiorem i śmiem twierdzić, że charakterem poza tym słodko razem wyglądali, ona taka malutka a on wysoki na pewno tworzyli ładniejszą parę niż obecnie Rachel z Haydenem
Widziałam ja tylko w O.C., ale i tak uważam, że jest dobra aktorką Ładna, urocza i sympatyczna z twarzy Szkoda,że się z Adamem rozstali, ale cóż...
Bywa...
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p