Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Pytania, problemy • peb, rapidshare
Twoje ulubione seriale do pobrania
dodano 2 mar 2007, o 14:54
Nie wiesz jak pobrać jakiś odcinek? Pobrany odcinek nie działa? Jakiś link wygasł? Napisz o tym tutaj!
Jak pobrać odcinek?1. Kopiujemy linka do danego odcinka, a następnie wklejamy go w oknie przeglądarki.
2. Naciskamy 'enter'

3. W zależności od strony, na której umieszczony jest odcinek, postępujemy zgodnie z zasadami tam obowiązującymi:
Megaupload -
link Rapidshare -
link Megashares -
link Turboupload -
link
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez
Klatus, łącznie edytowano 3 razy
See you in another life, brother...
dodano 7 mar 2007, o 18:40
Hm. O co chodzi z
Musisz posiadać następujący wolumin, aby kontynuować wypakowanie:
Co ja mam tam właściwie wpisać?
(Veronica Mars, sezon drugi, odcinek pierwszy, serwer: rapidshare.de)
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 7 mar 2007, o 18:52
Bo jeżeli ściagasz odcinek podzielony na części (zazwyczaj 4 jeżeli wersja 350 MB), to musisz ściagnąć wszystkie czesci, żeby rozpakować odcinek i obejrzec
ZQKB
Come on girl, one last time
let me know you're still alive!icon by
mal_contentum
dodano 7 mar 2007, o 22:32
A ja zupełnie nie wiem jak się ściaga z Megashares.com chcę ściągnąć One Tree Hill ,ale jak klikam na link to , włącza mi się strona i niewiem w co mam kliknąć
dodano 10 mar 2007, o 19:24
Hej mam problem, chodzi mi o serial 4400 sezon 3 odcinki 1,2.
Sciagnalem czesci tych odcinkow ze stronki:
- Kod:
http://www.badongo.com/vid/143842
ale te czesci maja rozszerzenia .aa .ab itd. (przykład:
The.4400.S03E01.E02.The.New.World.DSR.XviD-SAiNTS.avi.aa)
Wiec co nalezy zrobic aby je polaczyc jakos, czy rozpakowac...
Ostatnio edytowano 10 mar 2007, o 19:27 przez
tomp, łącznie edytowano 2 razy
dodano 10 mar 2007, o 20:03
Trzeba sciagnac z tej glownej strony badongo program i cos tam jescze do windowsa. to rozpakowac tym programem i ogladac
pisze po angielsku tam na tej stronie cala instrukcja
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
dodano 11 mar 2007, o 09:07
Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.
Problem dotyczy PB 1x16 1x17 i 1x18 i LOST 1x9
Musze zaznaczyc ze problem owy zdarza mi sie dosc czesto
Ps. nie piszczie mi zebym sciagal od nowa
They saw the future ...
...
dodano 13 mar 2007, o 10:10
Hej odpowiadam tu na wlasny post, no ale znalazlem rozwiazanie jak sobie poradzic z tym i jakby ktos mial taki sam problem to juz nie bedzie musial szukac.
Wiec aby w latwy sposob polaczyc pliki sciagniete z badongo.com nalezy sciagnac program
HJsplit
Nastepnie nalezy zmienic nazwy czesci plikow, np. z
File.aa na
File.001,
File.ab na
File.002 itd.
Otwieramy program HJsplit, klikamy na Join i otwieramy plik *.001. Reszte plikow program doda automatycznie jesli znajduja sie w tym samym folderze. Klikamy START i mamy nowy polaczony plik
dodano 17 mar 2007, o 07:52
Nie dziala Numb3rs -Season 2!!

:):)
dodano 17 mar 2007, o 08:56
Khabar napisał(a):Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.

Bo z megashares można pobrać tylko 300mb, a odcinki zajmują po 350mb.
Dlatego pobierz program FlashGet i nim pobieraj, pobierze Ci się 300mb i się zatrzyma, ale gdy na megashares odnowisz paszport będziesz mógł dociągnąć pozostałe 50mb.
dodano 17 mar 2007, o 12:55
A jak się ściąga tym FlashGetem? Bo próbuję ściągnąć OTH i ściąga mi się tylko 15kb i więcej nie chce iść.

=)
dodano 17 mar 2007, o 12:57
To ponawiaj ściąganie, aż się zacznie ściągać normalnie. Bo to pobiera Ci index strony, a nie plik, tak czasem jest.
dodano 21 mar 2007, o 15:17
Nie rozumiem w ogole tych wszysktich torrentów, rapidshare i innych rzeczy.. Przydałbymi się jakiś dokładny opis jak to wsyzstko działa:p Ale nie o to mi chodzi..
Po cięzkiej walce z bearshare udało mi się ściągnąc odcinek veroniki mars, ale jak otweiram plik to jest jakis bląd i otwarza się sam głos. Ani śladu poobrazie. Co zrobić? Pomocy!
dodano 21 mar 2007, o 16:38
chce sciagnac wszystkie czesci oficerow tylko nie mam pojecia od czego zaczac jesli ktos moglby mi pomoc bylabym wdzieczna pozdrawiam
dodano 21 mar 2007, o 17:05
mma pytanie jak sie sciaga przez megaupload???
dodano 21 mar 2007, o 19:15
bigdeal napisał(a):mma pytanie jak sie sciaga przez megaupload???
Instrukcje znajdziesz tutaj -->>
http://theoc.idl.pl/megaupload.php
Ostatnio edytowano 21 mar 2007, o 19:20 przez
Rabcio, łącznie edytowano 1 raz
dodano 22 mar 2007, o 11:35
malinka23 napisał(a):chce sciagnac wszystkie czesci oficerow tylko nie mam pojecia od czego zaczac jesli ktos moglby mi pomoc bylabym wdzieczna pozdrawiam

Możesz sciągnoąć z iTVP (
http://www.itvp.pl) tam jest taka mozliwość, niezła jakość, jeden odcinek waży po jakieś 500-550 MB siągałem z tamtąd sforę
dodano 27 mar 2007, o 18:13
Klatus napisał(a):Khabar napisał(a):Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.

Bo z megashares można pobrać tylko 300mb, a odcinki zajmują po 350mb.
Dlatego pobierz program FlashGet i nim pobieraj, pobierze Ci się 300mb i się zatrzyma, ale gdy na megashares odnowisz paszport będziesz mógł dociągnąć pozostałe 50mb.
Niestety nie masz racji bo sciagam rmvb, ktore zajmuje kolo 150 mb
They saw the future ...
...
Powrót do Seriale
Sprawdź Pytania, problemy w internecie
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p