Pytania, problemy • peb, filmweb, megavideo, rapidshare
Twoje ulubione seriale do pobrania
Regulamin działu
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Nie wiesz jak ściągać z rapidshare? - Rapidshare - pierwsza pomoc
Nie wiesz jak pobrać jakiś odcinek? Pobrany odcinek nie działa? Jakiś link wygasł? Napisz o tym tutaj!
Jak pobrać odcinek? 1. Kopiujemy linka do danego odcinka, a następnie wklejamy go w oknie przeglądarki. 2. Naciskamy 'enter' 3. W zależności od strony, na której umieszczony jest odcinek, postępujemy zgodnie z zasadami tam obowiązującymi: Megaupload - link Rapidshare - link Megashares - link Turboupload - link
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 01:00 przez Klatus, łącznie edytowano 3 razy
Bo jeżeli ściagasz odcinek podzielony na części (zazwyczaj 4 jeżeli wersja 350 MB), to musisz ściagnąć wszystkie czesci, żeby rozpakować odcinek i obejrzec
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A ja zupełnie nie wiem jak się ściaga z Megashares.com chcę ściągnąć One Tree Hill ,ale jak klikam na link to , włącza mi się strona i niewiem w co mam kliknąć
Hej mam problem, chodzi mi o serial 4400 sezon 3 odcinki 1,2.
Sciagnalem czesci tych odcinkow ze stronki:
Kod:
http://www.badongo.com/vid/143842
ale te czesci maja rozszerzenia .aa .ab itd. (przykład:The.4400.S03E01.E02.The.New.World.DSR.XviD-SAiNTS.avi.aa)
Wiec co nalezy zrobic aby je polaczyc jakos, czy rozpakowac...
Ostatnio edytowano 10 mar 2007, o 19:27 przez tomp, łącznie edytowano 2 razy
Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.
Problem dotyczy PB 1x16 1x17 i 1x18 i LOST 1x9
Musze zaznaczyc ze problem owy zdarza mi sie dosc czesto
Ps. nie piszczie mi zebym sciagal od nowa
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Hej odpowiadam tu na wlasny post, no ale znalazlem rozwiazanie jak sobie poradzic z tym i jakby ktos mial taki sam problem to juz nie bedzie musial szukac.
Wiec aby w latwy sposob polaczyc pliki sciagniete z badongo.com nalezy sciagnac program HJsplit
Nastepnie nalezy zmienic nazwy czesci plikow, np. z File.aa na File.001, File.ab na File.002 itd.
Otwieramy program HJsplit, klikamy na Join i otwieramy plik *.001. Reszte plikow program doda automatycznie jesli znajduja sie w tym samym folderze. Klikamy START i mamy nowy polaczony plik
Khabar napisał(a):Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.
Bo z megashares można pobrać tylko 300mb, a odcinki zajmują po 350mb.
Dlatego pobierz program FlashGet i nim pobieraj, pobierze Ci się 300mb i się zatrzyma, ale gdy na megashares odnowisz paszport będziesz mógł dociągnąć pozostałe 50mb.
Nie rozumiem w ogole tych wszysktich torrentów, rapidshare i innych rzeczy.. Przydałbymi się jakiś dokładny opis jak to wsyzstko działa:p Ale nie o to mi chodzi..
Po cięzkiej walce z bearshare udało mi się ściągnąc odcinek veroniki mars, ale jak otweiram plik to jest jakis bląd i otwarza się sam głos. Ani śladu poobrazie. Co zrobić? Pomocy!
malinka23 napisał(a):chce sciagnac wszystkie czesci oficerow tylko nie mam pojecia od czego zaczac jesli ktos moglby mi pomoc bylabym wdzieczna pozdrawiam
Możesz sciągnoąć z iTVP (http://www.itvp.pl) tam jest taka mozliwość, niezła jakość, jeden odcinek waży po jakieś 500-550 MB siągałem z tamtąd sforę
Khabar napisał(a):Mam nastepujacy problem : sciagam odcinek pison breaka z megashares (rmvb) a gdy juz chce sobie odcinek obejrzec to okazuje sie ze trwa nie 42 min tylko np. 28 i urywa sie w pewnym momencie. W dodatku na samym poczjest buforowanie.
Bo z megashares można pobrać tylko 300mb, a odcinki zajmują po 350mb. Dlatego pobierz program FlashGet i nim pobieraj, pobierze Ci się 300mb i się zatrzyma, ale gdy na megashares odnowisz paszport będziesz mógł dociągnąć pozostałe 50mb.
Niestety nie masz racji bo sciagam rmvb, ktore zajmuje kolo 150 mb
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p