Pytania, problemy • peb, filmweb, megavideo, rapidshare
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
Doroti89 napisał(a):W jakiej wersji napisy? Ja sie nie znam, jestem zwykłym zjadaczem chleba, chce tylko żeby działały a o wersjach nikt mnie nie uświadomił jeszcze...
Ok.... po niedzieli bo w weekend jestem zajęta...postaram się coś z tym zrobić...powiedz tylko ile już masz odcinków?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wie ktoś gdzie znaleźć napisy do dwóch ostatnich odcinków serialu Chuck? (jestem chory i szczerze mówiąc nie mam ochoty oglądać ich tylko w wersji angielskiej, ani tłumaczyć ich)
do odcinka 1x12 są już napisy, np. na napisy24.pl (albo na hatak.pl jeżeli nie jesteś zarejestrowany). napisy do 1x13 powinny być lada chwila.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
mała pomyłka w "popular" viewtopic.php?f=9&t=3694 3 pliki są źle nazwane. tak naprawdę, to odcinek 17 pierwszego sezonu to 19, 18 to 17, a 19 to 18. poza tym 12 odcinek od tygodnia nie chce się ściągnąć. "plik jest chwilowo niedostępny". ma ktoś może i chciałby się podzielić? bo wszystkie linki jakie znalazłam prowadzą do tego samego megauploadu, albo jest to RMVB z jakimiś dziwnymi napisami
WhYdOC, ja nie mogę totalnie nic z OD ściągać, z żadnego sezonu. Obecnie ściągałam 1 sezon i skończyłam w połowie. Chociaż kiedyś mogłam spokojnie ściągać.
Tak, jak się spodziewałem... Niestety odpowiedź na Twoje pytanie jest tyleż prosta, co również zła Sprawdziłem na razie linki do sezonów 1-6 i okazało się, że wszystkie pliki zostały usunięte z rapidshare. Czyli nie tylko Ty, ale nikt już nie ściągnie tych plików. Postaram się uzupełnić temat działającymi linkami, ale nic nie obiecuję - to jednak dosyć stary serial.
Mam taki problem... bo na 4 stronie byl serial New Amsterdam i bylem w trakcie sciagania, ale teraz jak chce wejsc na ta strone to pisze: Wybrane działy nie istnieją. I co mam zrobic ?
no właśnie skąd ten problem? Walnięta baza danych? Przyznam że to cholernie irytuje przy buszowaniu po forum. Da się to jakoś naprawić?
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p