Pytania, problemy • peb, filmweb, megavideo, rapidshare
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
pobierz plik w całościagulka_oka, to nie ten temat. A teraz ja mam problem, ściągnąłem sobie One tree hill, drugi sezon, pierwszy odcinek, z megashares(linki podawane przez Klatus'a i gdy chcę otworzyć film w na przykład SubEdicie to wyskakuje mi błąd o treści: "Operacja nie powiodła się z powodu błędu certyfikacji. AviTag: XVID", co może być przyczyną i jak to naprawić??
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
wiem, ze Veronica Mars sie juz skonczyla, ale jak na razie nie moge sciagac odcinkow;/ nie wiem cos sie popsulo.. i dlatego chce sie zapytac Was jak sie skonczyl 3 sezon VM? Czy Logan jest z Veronica? Bardzo mi na tym zalezy. Prosze o odpowiedz..
Najlepiej jeżeli wejdziesz tutaj http://neptune.serialowo.com/.
Jest to forum o tym serialu na serialowo.com
Tam możesz wejść na temat o tym odcinku, poczytasz trochę i dostaniesz odpowiedz.
Prosi mnie o hasło. Są to linki wrzucone przez sufera(3 post od góry bodajże). Nie ma tam podanego żadnego hasła i do tej pory też o hasło nie prosiło...nie wiecie jak temu zaradzić by się rozpakowało?
sciągnęłam 01x01 Jericho z rapidshare.com ( wszystkie cztery części ), chcę rozpakować i pojawia mi się jakiś błąd - brak plików do wypakowania ( wszystkie 'ważą' tyle ile trzeba ) próbowałam oglądać przez program, który nie potrzebuje wypakowywania, ale również nie działa ( ściągałam od moderatora Klatus - więc chyba nie ma lipy, co? )wie ktoś o co chodzi?
//edit//
próbowałam wypakować przez sam winrar, ale nie przyniosło skutku błąd - nieoczekiwany koniec archiwum
Ostatnio edytowano 13 lip 2007, o 17:55 przez misi.a, łącznie edytowano 2 razy
Ja mam pytanie czy jest jakaś możliwość ściągania seriali bez limitu( tak jak na rapidach itp.) albo żeby cały czas było źródło (nie tak jak bearshare, emule itp) ? Bo nie mogę ściągnąć ani My name Is Earl, Criminal Minds, Weeds, Dead Like My i wiele innych, jest na to jakieś rozwiązanie ?
Ostatnio edytowano 1 sie 2007, o 15:18 przez Pluszu, łącznie edytowano 2 razy
Jak masz zapłacone konto premium to możesz ściągać bez limitów. Limit na rapidzie można ominąć jak masz dynamiczne ip, przez servery proxy, ewentualnie czasami działa web0proxy.
Najlepiej kupić premium na rapidzie. kosztuje 30 zl na miesiąc - ja się skladam ze znajomymi. Płacimy po 10 zł i w zasadzie wystarcza. Czasem tylko jak się ciągnie kilka sezonów po koleii a jednocześnie kumpel jakąś gre zajmującą 2 DVD to można przekroczyć limity ale poza tym to się właściwie nie zdarza. Płacisz 10zł i masz spokój.
Obejrzane: Lost Prison Break House M.D. 4400 Heroes Jericho O.C. Kyle XY Standoff Ekipa Rome Greek Dirty Sexy Money The Journeyman Cane Weeds Gossip Girl Oglądam: Fringe Bttlestar Galactica (sezon 3) Dexter (sezon 2) W kolejce: Merlin
Od jakiegoś czasu mam Livebox'a i nie wiem jak go rozłączyć... wchodze w Połączenia internetowe i chce rozłączyć to pisze, że nie można Livebox jest na dwa kompy (wi-fi i usb). Wie ktoś jak to zrobić?
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p