prośby o reupload. • peb, filmweb, rapidshare, torrent
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
moim zdaniem porównywanie amerykańskiego serialu do telenoweli jest bez sensu, bo wiadomo, że będzie zupełnie inny, ale czy gorszy?
ja nie moge powiedzieć, bo telenoweli nie oglądałam , ale znam osoby, które lubia i telenowele i serial bardzo
Dzięki Bogu, że Salma jak się pojawiła tak szybko zniknęła, nie mogłam jej znieść Co do porównań serialu i telenoweli, to ogladam/łam obydwa, i obydwa uwielbiam, ale porównać ich się nie da w żaden sposób
Nie oglądałam, ale pomysł wydaje mi się ciekawy. W ostatnich Wysokich Obcasach ukazał się artykuł na temat tego serialu. Podobno serial narobił w Ameryce niezłego szumu, a główna bohaterka znalazła się na liście 100 najbardziej wpływowych osób...
Sophia za Ugly Betty warto jest się wziąć i to jak najszybciej Świetny serial, choć mi tak naprawdę spodobał się dopiero po 7 odcinkach Btw. zapraszam na forum o tym serialu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Taifun napisał(a):niezły opis!!!! bardziej mi się podoba po opisie niż ten Kyle XY ;] [po opisie narazie]
To zacznij oglądać. Ja zawsze zachęcam do tego serialu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Dla mnie opis w ogóle nie przypomina klimatu serialu, no ale to już tak z opisami bywa No i podstawowa rzecz - telenowela już była, teraz jest amerykański serial komediowy, przypominający amerykańskie klimaty
No i podstawowa rzecz - telenowela już była, teraz jest amerykański serial komediowy, przypominający amerykańskie klimaty
dokładnie, Ugly Betty raczej nie przypomina telenoweli, ale typowy amerykański serial, którym jest
Ostatnio edytowano 13 cze 2007, o 13:27 przez justin, łącznie edytowano 1 raz
Wreszcie kilka dni temu udalo mi sie zabrac za ten serial i teraz jestem juz po 18 odcinkach Musze przyznac, ze serialik bardzo udany Jest zupelnie inny od typowych amerykanskich produkcji, a to jesgo niewatpliwy plus Duza zaleta jest tez spora dawka humoru
http://www.filmweb.pl/News?id=36544 Jesienią w telewizji publicznej zostanie emitowany serial Ugly Betty Dokładnie to na tvp2. Ale nam zrobili niespodziankę. Tylko szkoda, że o takiej godzinie, bo prawdopodobnie o 22.
Lecz mam nadzieję, że skusicie się na ten serialik, bo warto A wtedy zapraszam na forum
Tu składajcie prośby dotyczące naszego działu z odcinkami do pobrania.
Temat nowy, założony ze względu na to że stary zaginął podczas mojej nieobecności(tutaj się usprawiedliwiam), w niewyjaśnionych okolicznościach.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p