prośby o reupload. • peb, filmweb, rapidshare, torrent
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
pobierz plik w całości
No to nie wiem, jak chcesz to ściągaj.
Jak nie to zaczekaj, może ktoś wrzuci na tą sharezille.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ugly Betty będą puszczać od 3 wrzesnia, w każdy poniedziałek o godz. 22.00. Ja osobiście polecam.
tlen.exe napisał(a):hmm, po pierwszym odcinku nie jestem zbyt zachwycony,
W sumie to mi serial zaczął się tak naprawdę podobać po 8 odc... Później jest już tylko lepszy
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
A ja nie pamiętam kiedy tak bardzo polubiłam ten Ugly Betty, ale to trudno wyczuć oglądając z tygodnia na tydzień, po prostu się wciągasz. Mi się dodatkowo podoba to, że mogę sobie porównać wykorzystywane wątki z telenowelą, to zresztą właśnie sprawiło, że rok temu zaczęłam ten serial oglądać
Tak się nie da ocenić i nie lubię, gdy inni to robią. Telenowela to telenowela, to całkiem inny gatunek niż serial, w każdym razie to była chyba moja ulubiona telenowela i miałam wysokie wymagania wobec serialu, no i się spisał. Niewiele wątków się pokrywa z telenowelą, a właściwie mogłabym się posunąć do twierdzenia, że właściwie nic się nie pokrywa [w niektórych przypadkach bardzo żałuję, że zrezygnowali, ale sami też wymyślają interesujące historie], więc nie wiem co można by w ogóle porównywać.
Szukam książeczek w pdf-ie lub w doc. najlepiej wszystkie mam niedosyt po ogladnieciu serialu
Dexter Morgan to za dnia wzorowy pracownik policyjnego laboratorium, a nocami kat, który wymierza swoją sprawiedliwość. Dwoistość jego natury jest tak zaskakująca, że nie jesteśmy już pewni, czy ten przykładny obywatel i wyrafinowany morderca to jedna osoba…
Ta śmiała i oryginalna, pełna wdzięku czarna komedia Jeffa Lindsaya stała się światowym bestsellerem, do którego prawa kupiono w 20 krajach. Książka jest nominowana do amerykańskiej nagrody księgarzy i ekranizowana jako serial telewizyjny sieci Showtime.
Dexter, znany z Demonów dobrego Dextera uroczy potwór w ludzkiej skórze, w drugim thrillerze Jeffa Lindsaya wciąż trzyma się swojej zasady: zabija tylko innych seryjnych zabójców. Nikt nie podejrzewa, że wzorowy pracownik policyjnego laboratorium nocami staje się katem, który wymierza swoją sprawiedliwość. Nikt, poza jednym wścibskim policjantem. Tak, sierżant Doakes to pierwszy problem Dextera. Drugi: wyrafinowany morderca, przy którym „metody pracy” Dextera wydają się jemu samemu dziecinną zabawą. Ale najgorsze, że coś łączy te dwa problemy...
In his work as a Miami crime scene investigator, Dexter Morgan is not unaccustomed to seeing evil deeds…particularly because, on occasion, he commits them himself. Guided by his Dark Passenger (the reptilian voice inside him), he lives his outwardly normal life adhering to one simple rule: he only kills very bad people. But Dexter’s happy existence is turned upside-down when he is called to a particularly disturbing crime scene at the university campus. Dexter’s Dark Passenger immediately senses something it recognizes, something utterly chilling, and the Dark Passenger—mastermind of Dexter’s investigative and homicidal prowess—goes into hiding.
Dexter is alone for the first time in his life, and he realizes he’s being hunted by an adversary more sinister than anything he’s ever faced. Dexter must summon his sharpest investigative powers not only to pursue his enemy, but to locate—and truly understand—his Dark Passenger. It is nothing less than a search for his own dark soul…fueled by a steady supply of cream-filled donuts.
ps. co do 3 ksiazki nie wiem czy jest wogule po Polsku b chyba 19 lipca byla premiera xD
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p