prośby o reupload. • peb, filmweb, rapidshare, torrent
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
Odświeżyłem linki (RS i MU) do Moonlight 1x11 w swoim poście, czyli TU
Dodatkowo dorzuciłem cały sezon w wersji DVDRip.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Szczerze to chyba się skuszę na ten serial. Co prawda boję się trochę, że zarzuci to telenowelą, ale. Mam nadzieję, że się nie zawiode. I wogóle sie tak przed nim od dawna wstrzymywałem, bo stereotypy mi po głowie krążyły. (np. że chłopak niby brzydule ogląda? ) Ale w końcu mnie namówiono.
Poszukuje napisów PL do serialu "United States Of Tara" od odcinka 4 w górę. Serial jest naprawdę fajny ale gdy staram się go obejrzeć po angielsku, nie rozumiem dużo zwrotów.
Ugly Betty jest zupełnie inna od telenoweli-pierwowzoru, to fajny serial, który lubie ogladać nie to co naszą probukcje BrzydUli, która ma być kalką pierwowzoru...
pierwszy raz się z tym spotykam a wcześniej nigdy nie używałem HJSplita. Total commander i 7zip wystarczał aż do dzisiaj. Szkoda, że pobrałem dwa razy, żeby się upewnić ale trudno. Jeśli dany serial da się tylko otworzyć HJSplitem warto dać taką notkę.
Ja z przyzwyczajenia wszystkie archiwa z rozszerzeniem 001, 002, itp rozpakowuje hjsplitem, ale masz rację, trzeba nakrzyczeć na vanity żeby dodawała info.
pobierałem od vanity wcześniej wiele podobnych plików (2 party z podobnym nazewnictwem na końcu). W dodatku rozmiary były podobne dlatego nie wiem dlaczego nie otworzyłem tego jak wcześniej.
Natalix napisał(a):Poszukuje napisów PL do serialu "United States Of Tara" od odcinka 4 w górę.
Napisy do piątego odcinka są tutaj. Szósty odcinek jest w trakcie tłumaczenia.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
WhYdOC napisał(a):Ja z przyzwyczajenia wszystkie archiwa z rozszerzeniem 001, 002, itp rozpakowuje hjsplitem, ale masz rację, trzeba nakrzyczeć na vanity żeby dodawała info.
Nie wolno na mnie krzyczeć, ponieważ na każdego priva o treści...ma problem z rozpakowaniem odpisuje jak tylko mogę najszybciej... Trzeba się było zapytać ;P
może ma ktosiek napisy do odcinka 18 i 19? nasz stary dobry program do pobierania napisy.info,chwilowo padł i musiałam je obejrzeć po Angielsku,rozumiejąc co piąte słowo,każdy z was już ma za sobą dwa stare sezony ten trzeci też pewno się skończy na dwudziestym którymś a czekać nim go nasi puszczą? prędzej na fox live go zobaczymy,więc jak ktoś posiada napisy to proszę o szczegóły Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p