prośby o reupload. • peb, filmweb, rapidshare, torrent
Twoje ulubione seriale do pobrania
Informacja
Prośby o reupload, napisy tylko w tym temacie! Nieprzestrzeganie zasad to natychmiastowe ostrzeżenie. Wzór zakładania nowych tematów: NAZWA ANGIELSKA / NAZWA POLSKA (ROK ROZPOCZĘCIA EMISJI) np. Game of Thrones / Gra o Tron (2011) Od 1 lutego 2012 zabrania się dodawania linków do seriali POLSKICH! Aby sprawdzić czy już istnieje dany temat użyj wyszukiwarki poniżej:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 sie 2007, o 22:38 przez Paulina, łącznie edytowano 1 raz
!!!UWAGA!!! TO jest prosba!! Kazdy kto ma konto na napisy24.pl niech odda glos,kliknie (nie wiem jak to sie robi bo nie mam konta) , zeby ktos wreszcze zaczal tlumaczyc napisy do filmu SKINS
Na napisy24.pl, są tłumaczone napisy do serialu Skins.
Tłumaczy je patoriku A jako, że patoriku jest znany z tego, że napisy robi długo (vide The Black Donnellys, które jeszcze tłumaczy) to myślę, że to jeszcze trochę potrwa.
Co do serialu David Nolande, to mam tylko linki do serialu po francusku.
Linki, znalazłem na jakimś forum i gość podał na nim link (oczywiście, po rejestracji) do ftp Do odcinków z TVP, niestety nie znalazłem, choć szukałem wszędzie.
[shadow=red][glow=violet]Link[/glow][/shadow]:
Szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia gdzie i czy moge to umiescic wiec prosze adminow w razie czego o szybkie ussuniecie tego. znalazlem strone z ktorej mozna scaigac wszystko co na niej jest bez limitu
Kod:
http://sharedzilla.com/
. Jesli ktos umie (jezeli wogole se da) to niech powrzóca jakies seriale i napisze jakie. Bo brakuje na tej stronce fajnych seriali byc moze komus sie poszczesci i serial ktory chce sciagnac akurat tam bedzie
Ostatnio edytowano 23 sie 2007, o 16:33 przez Pluszu, łącznie edytowano 1 raz
wielkie dzieki, a patrzyl ktos juz na ta stronke ktora wczesniej podalem? Ja probowalem i spokojnie da sie wrzucic na nia wsystko . Wiec prosze (jesli tego regulamin forum nie zabrania) zeby ktos wrzucil serial The Lost Room , Day Break( mam 2 odcinki i nigdzie nie moge znalesc reszty ) , Twin Peaks i The Triangle.
Ostatnio edytowano 24 sie 2007, o 12:44 przez Pluszu, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p