Ogólnie mówiąc fabuła jest taka: Jedna z przyjaciółek znika, pozostałe wiedzą co się stało, ale nie mówią o tym nikomu. Po roku zaczynają dostawać dziwne wiadomości od kogoś kto zna ich sekret
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
jestem po 1 odcinku wrażenia raczej na + chociaz bez rewelacji. Zalatuje mi trochę Gossip Girl Spoilery każdej z dziołszek znaleźli romans, no poza tą blondyną, ale za to jej matka sobie wzięła chłoptasia, żeby ją wywabić z kłopotów, dziwaczny wątek. Znaleźli niby ciało Alison, ale czy to prawda? skoro dziewczyny dostają wiadomości tak jakby od niej. Może ktoś jej pamiętnik przeczytał i teraz je straszy Chociaż nie, bo to ktoś kto je ciągle obserwuje i komentuje ich ruchy na bieżąco. Ciekawe co Alison zrobiła tej Jennie czy jak jej tam, i czy przyczyniła się do tego, że J jest niewidoma. Dziwne też jest to, że ta głowna bohaterka Aria tak nagle wyjechała sobie do Europy zaraz po zniknięciu Alison, a teraz jak gdyby nigdy nic sobie wróciła, to wyglądało jak ucieczka.
Ogólnie jest ok, pewnie będę ogladac narazie, jeśli nie zrobi sie zupełnie bez sensu nawet ktoś napisy PL robi, to czemu by nie
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
1x02 hmm dalej nic konkretnego nie wiadomo, to, że Jenna jest niewidoma przez Ali to podejrzewałam Spencer się zbliżyła z chłopakiem siostry, Aria z nauczycielem a Emily z Mayą czyli kontynuacja romansów, nic nowego za to matka Hanny stała się niewolnicą tego policjanta.. śniadanko mu robi :O z końcówki niby wynika, że Jenna stoi za tym wszystkim ale wątpię
1x03 już wiem co mi w Arii nie pasuje.. ona nie ma szyi ! wracając do odcinka.. Toby jest creepy, ciekawe dlaczego uratował Emily. I kto zakosił te zdjęcia Em i Mayi i zrobił sobie z nich tapetę? :O Alison jaka dziwna była w przeszłości haha ten jej chłopak taki dziwny tylko by w piłkarzyki grał ciekawe czy to auto mu rozbiła specjalnie czy pijana była i wjechała w skały niechcący. Spencer teraz jest czarną owcą w rodzinie i jeszcze próbuje wmówić, że to nie jej wina. Wren jaki głupek od razu do Mellisy zadzwonił i poskarżył, że Spenc z nim gadała haha Aria oko w oko z kochanką tatuska (graną przez psycho-Katie z OTH ), fajnie że poleciała do Fitza się wyżalić. co do tajemnicy, wina spadła na Toby'ego który teraz jest opiekunem Jenny, ciekawe czy będzie robił dziewczynom jakieś problemy. Dziołchy znalazły bransoletkę Allison w lesie, ale w sumie to o niczym nie świadczy, może była tam kiedyś i ją zgubiła.. chociaż za bardzo na wierzchu leżała jakby dopiero co ktoś ją tam wyrzucił.
PS fajnie się prowadzi monolog
1x04 cały odcinek to sprawy osobiste dziewczyn, bardzo fajnie się to ogląda ale końcówka była najlepsza, aż mi trochę krew w żyłach zmroziło jak Aria czytała list i jak Spencer zobaczyła tą doniczkę na stole i potem weszły do pokoju, zobaczyły coś i się przeraziły a ja razem z nimi masakra pan Fitz mi się w tym odcinku podobał z wyglądu ale jego gadki mnie wkurzały. Hanna jaką będzie miała zajebistą przybraną siostrę haha współczucia. Maya mnie irytuje nawiedzona jakaś. A postać Toby'ego mi się bardzo podoba, taki tajemniczy i dziwnie gada aż ciary przechodzą
Ostatni scena w 4 odcinku też mnie przestraszyła. Hannah i Spencer to moje ulubione postacie jak narazie. Hannah/policjant mają chemię wg mnie. I lubię też Spencer/Wren, szkoda że Wren narazie się nie pojawi już. Toby/Emily też fajnie się zapowiada. Ich scena podczas lekcji chemii przypomniała mi scenę ze Zmierzchu. Aria/Ezra mi się w ogóle nie podobają. Są nudni i zachowują się bardzo dziecinnie. Ezra jest jakiś niedojrzały.
1x05 hmm podoba mi się parka Toby&Emily ! wreszcie nie było Mayi. za to coraz mniej lubię Aria&mr.Fitz, ciągle się o coś kłócą, teraz nawet nie dał szansy jej wyjaśnić, chcoiaż pwnei ona i tak by prawdy nie powiedziała. Spencer znaleźli kolejny romans.. hmm. Przyznała się ojcu do kradzieży wypracowania i dobrze, oby nie miała większych kłopotów z tego. Hannah wyglądała wspaniale we wdzianku asystentki dentysty Jenna używa tej szminki co Alison.. trochę za bardzo to rozdmuchują
Śmieszny ten serial troszkę Podejrzewam, że raczej nie jest robiony pod facetów. Oglądałem kilka odcinków ze względu na wygląd aktorek, które okazały się jednak nie takie jak na plakatach (Emily fajna ). Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale nawet mi się spodobało Czekam tylko, aż będzie coś więcej między Emily i tą dziewczyną-mulatką...
Mnie akurat Maya/Emily drażni. Maya jest dziwna. No to koniec jak narazie, odcinki wracają w styczniu. Ostatni odcinek był lepszy od dwóch poprzednich. Biedna Hanna.
Z koleżanką zgodnie stwierdziłyśmy, że to bardzo głupi serial Ale oglądamy namiętnie Dla odreagowania czy coś Byle się gapić. Drugi sezon już w ogóle głupotą zalatuje.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p