Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Cośtam, cośtam zaczęło się klarować, układać w jakąś całość. Trójka spiskowców, wtajemniczona w to Jenna... Może coś z tego wyjdzie. A Jason jest psycho i nigdy bym mu nie uwierzyła
TAK BLISKO. Dr Sullivan przeglądała jakieś akta, i zakreślała teksty pisane przez A. Akta psychologiczne? Kim, do cholery, jest A?! Wiedziałam, że się nie dowiemy. Poza tym znamy kolejny możliwy motyw zbrodni, który jednak nie zgadza się za bardzo z informacją wyżej. Poza tym A. kiedyś była osobą, która chciała nakierować dziewczyny na trop mordercy Alison, a potem zmieniła się na skrajnego stalkera i teraz jest tak naprawdę zupełnie obok samego morderstwa, a wręcz stara się być od niego jak najdalej, zaciera trop. To na pewno nie jest Jenna, ani koleżkowie Iana, bo byłoby to zbyt proste
No, ale za tydzień już finałowy ep. Poza tym: Brat Arii potrzebuje solidnego lania i mu przejdzie. Przyrodnia siostra Hanny potrzebuje tego samego Straszliwie irytujące są obie postaci.
Lubię ten serial chociaż go ani trochę nie ogarniam. Gdybym nie przeczytała o czym jest książka na podstawie, której powstał ten serial to miałabym już całkowity nieogar w głowie, a tak mniej więcej wiem co będzie. Aktorzy grający w serialu świetni, wszyscy bez wyjątków mi się podobają. Sprawa z "A" jest chora, jednak po każdym odcinku czekam na nowy.
Wciąż leżąc pod burzliwym niebem powiedziała: "Wiem, że słońce jest po to, aby wschodzić"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p