Premiery na które czekacie.
Ja czekam na kilka produkcji, niektóre wchodzą do kin, inne już na dvd. Oto i one:
Wanted - ścigani: FilmWEB
Młody mężczyzna (James McAvoy) dowiaduje się, że jego zaginiony ojciec w rzeczywistości jest zawodowym zabójcą. Kiedy ojciec zostaje zamordowany, syn zostaje zwerbowany do organizacji, która wyszkoliła jego ojca. Dostaje nauczyciela o imieniu Sloan (Morgan Freeman). Pod jego okiem chłopak przechodzi trening, który ma sprawić, że zajmie miejsce swojego ojca.
Ogólnie to w kinach już chyba jest, ale ja czekam na premierę dvd w Polsce.
Max Payne: FilmWEB
Kinowa wersja kultowej gry komputerowej. Nominowany do Oscara Mark Wahlberg ("Infiltracja") w roli zdeterminowanego w walce z przestępczością policjanta z Nowego Jorku, który wpada na trop wielkiej afery.
Do kin wszedł niedawno, ale w tym wypadku też czekam na dvd w Polsce.
Transporter 3: FilmWEB
Były agent służb specjalnych, który zarabia na życie jako „transporter”, dostarcza bez zbędnych pytań przesyłkę pod wskazany adres.
Nowe dzieło Luca Bessona to solidna dawka napięcia i emocji. Szybkie samochody, sex oraz piękne kobiety… czyli wszystko, czego oczekujemy od filmu dla prawdziwych facetów.
Już w styczniu będzie w kinach w Polsce i nie mam zamiaru czekać na dvd, choć też kupię do mojej kolekcji, ten film jest bankowo wart pójścia do kina i trzymania go w domu.
Dragon Ball
Ma to być film pełnometrażowy z normalnymi aktorami który jest podczas serii DBZ. Premiera ma nastąpić już w 2009 roku a informacji o filmie nadal mało.