pobierz plik w całości
Każdy rajdowiec, każdy kierowca musiał kiedyś zasiąść przed kierownicą popularnej "L".
Prawo jazdy niewielu zdaje za pierwszym podejściem a nawet za drugim.
Pomimo to mam do was kilka pytań.
1) Jak jeździliście na początku [jeśli pamiętacie] - do 5 - 7 godzin nauki jazdy
2) Przy której próbie zdaliście?
3) Mieliście jakieś śmieszne historie? sytuacje, zdarzenia czy rozmowy z nauczycielem?
4) Na jakim aucie zdawaliście?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
1. Jeździłem minimalnie dobrze , gdyż wcześniej zaczynałem się uczyć jeździć swoim autem . Pieirwszy raz to jechałem na L 2 godziny , zgasł mi 2razy.
2. Zdałem za pierwszym razem miałem miłego instruktora . Testy na kompie mnie jedynie stresowały .
3. No może coś tam się nieraz wydarzyło śmiesznego , nie pamiętam .
4. Fiat Punto , nim też zdawałem egzaminy po mieście . Raz tylko pojechałem Lanosem do Pasłęka .
Ale najlepsze było to , iż mój nauczyciel jazdy to był mój kolega z bloku . Więc mogliśmy sobie pogadać .
Każdy rajdowiec, każdy kierowca musiał kiedyś zasiąść przed kierownicą popularnej "L". Prawo jazdy niewielu zdaje za pierwszym podejściem a nawet za drugim. Pomimo to mam do was kilka pytań. 1) Jak jeździliście na początku [jeśli pamiętacie] - do 5 - 7 godzin nauki jazdy
Nawet nawet, tylko często gasł.
1
3) Mieliście jakieś śmieszne historie? sytuacje, zdarzenia czy rozmowy z nauczycielem?
Na ostatnich zajeciach na placu wpadłem na lampe, nauczciela miałem super, do tego na kursie poznałem bardzo fajna dziewczyne... no co tu mówić jeden z lepszych okresów w moim życiu a poza tym jazda po mieście wczesna wiosna w niedziele o 6rano... poezja
C3
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, o 22:21 przez alvaro, łącznie edytowano 1 raz
1) Jak jeździliście na początku [jeśli pamiętacie] - do 5 - 7 godzin nauki jazdy
W sumie byłem już zaznajomiony i umiałem jeździć ale miałem blokadę psychiczną. Pamiętam jak pierwszy raz wjechałem na drogę to serce mi waliło nieźle .
za 4 i musiałem drugi raz zdawać testy bo tak długo się czeka a one są ileś tam ważne W dodatku dokupić kilka godzin nauki. Paranoja.
Były przekleństwa a najbardziej mnie wkurzało, że instruktor chciał spędzić na placu całą wieczność (dla jego auta dobrze ale dla mnie już nie:P)
Punto Fajnie się jeździło też Punto Grande na nauce jazdy .
Myślę, że całkiem nieźle, bo wcześniej już miałem styczność z samochodem, aczkolwiek czasami trudno było zastosować przepisy w praktyce.
Pierwsza.
Ta, mój instruktor zawsze trąbił na palantów którzy wyprzedzali mnie na jednym skrzyżowaniu, jadąc po powierzchni wyłączonej. Bez przekleństw się nie obywało.
Toyota Yaris. Całkiem przyjemne autko.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p