pobierz plik w całości
Ja uważam (wiem, jestem tylko nowy), że SG-1 powinno przejść od razu do seriale zakończone a nie zajmować miejsce w nowościach na forum. Stragate Universe powinien dostać dział zaraz po premierze pierwszego odcinka, jak nie wcześniej. Brothers & Sisters do działu pozostałe seriale. Powinien być również dział z polskimi serialami (tylko nie jakieś M jak Miłość) Naznaczony, Londyńczycy, Teraz albo Nigdy i co tam jeszcze leci.
Wygląd działu Zakończone Seriale jest bardzo fajny i podobnie powinien wyglądać dział Inne Seriale, w którym wmieści się dużo więcej seriali niż na głównej stronie forum, m.in nowości tej jesieni i inne choćby dział dla Worehouse 13, Drop Dead Diva, Glee, Eastwick, The Beautiful Life czy Defying Gravity, The Forgotten i chyba nie widziałem działu dla Mad Men (tak przypadkowo wymieniłem seriale, które m.in. oglądam lub są oglądane, kolejność również przypadkowa).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A powiedz mi czym różni się dział "Zakończone Seriale" od działu "Pozostałe Seriale"? No i jak byś nie zauważył to "Nowości na forum" oznacza seriale nowe na forum, a nie nowe seriale, więc każdy serial który ma dział na forum na początku jest w tym dziale aby dać o sobie znać...
tlen.exe napisał(a):A powiedz mi czym różni się dział "Zakończone Seriale" od działu "Pozostałe Seriale"?
Chyba sama nazwa wskazuje. Zakończone, to te, które już nie są emitowane, miały swój ostatni odcinek, bądź zostały anulowane. Pozostałe to wszystkie inne, które ie mieszczą się w innych działach, są oglądane lecz mnie popularne jak i nie zakończone, czyli obecnie wychodzą, bądź oczekują na kolejny sezon.
Edit: Chodziło o konstrukcje, to nie ok, właśnie widzę, że jest taki sam i mi się to podoba. Choć na razie za mało tam seriali.
//tlen.exe: Seriali jest mało bo dopiero go zrobiłem, spokojnie, daj mi trochę odetchnąć. ; p
Ostatnio edytowano 24 wrz 2009, o 17:04 przez Dave.23, łącznie edytowano 1 raz
Po co nowy temat? Porządek na forum jest i seriale, które mało ludzi komentuje trafiają do pozostałych, a te najpoularniejsze zostają na głównej. Problem rozwiązany. I dlaczego powinny powstawać działy dla seriali, które jeszcze nie wyszły? Przecież mogą to być kompletne niewypały... I na forum naprawde mało ludzi ogląda polskie seriale, z tego co wiem. Poza tym po co komuś potrzebny jest dział, np. jak nikt inny na forum tego nie ogląda? Nie pomieśimy tu wszystkich serialii i trzeba się z tym pogodzić.
Chris napisał(a): I dlaczego powinny powstawać działy dla seriali, które jeszcze nie wyszły? Przecież mogą to być kompletne niewypały...
Stargate Universe nie może być niewypałem to jest w 100% niemożliwe. A reszta to przecie pisałem te co są i ogólnie nowości przecież nie mówię, że mają powstać już i to w tej chwili, wiadomo, jak serial się trochę rozkręci i się okaże, czy będzie dobry.
że tak pozwolę sobie głos zabrać, Lost jest serialem zakończonym więc powinien byc przesuniety do działu seriali zakonczonych. Na jego miejscu w top5 widziałabym Vampire diaries, jest popularny i ma duzo postow. i 24 tez juz sie skończyło
I bez sensu są trochę działy dla jakiejs polowy seriali z "nowosci" i "pozostalych" bo postow maja niewiele wiecej od tematow, czyli nikt nie komentuje a takie "Mercy" np to już w ogóle do połowy odcinków tematów nie ma, a do reszty 0 postow, a tak poza tym to ten serial juz jest skasowany skasowane tez sa Pacific, Survivors, nie wiem jak tam pozostałe. ale to juz taka moja sugestia tylko
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
0lina napisał(a):a takie "Mercy" np to już w ogóle do połowy odcinków tematów nie ma, a do reszty 0 postow, a tak poza tym to ten serial juz jest skasowany skasowane tez sa Pacific, Survivors, nie wiem jak tam pozostałe. ale to już taka moja sugestia tylko
The Pacific skasowany? Przecież to zamknięta 10 odcinkowa seria.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
0lina napisał(a):że tak pozwolę sobie głos zabrać, Lost jest serialem zakończonym więc powinien byc przesuniety do działu seriali zakonczonych. Na jego miejscu w top5 widziałabym Vampire diaries, jest popularny i ma duzo postow. i 24 tez juz sie skończyło
Kwestia ta niedługo zostanie rozwiązana. "Lost" skończył się tylko kilka dni temu więc jeszcze chwile tam pobędzie. Tak to za miejsce Losta zostanie zrobione głosowanie. Ale szczegóły już niedługo... Tlen się tym zajmie.
0lina napisał(a):I bez sensu są trochę działy dla jakiejs polowy seriali z "nowosci" i "pozostalych" bo postow maja niewiele wiecej od tematow, czyli nikt nie komentuje a takie "Mercy" np to już w ogóle do połowy odcinków tematów nie ma, a do reszty 0 postow, a tak poza tym to ten serial juz jest skasowany skasowane tez sa Pacific, Survivors, nie wiem jak tam pozostałe. ale to juz taka moja sugestia tylko
Ja nie widzę w dziale "Nowości" żadnego problemu... Myślę, że LUX, White Collar i Caprica sobie póki co poradziła. Poza tym premiera drugiego sezonu WC jest na dniach, Caprica ma wrócić z nowymi odcinkami a LUX we wrześniu. Jeśli chodzi o Human Target to też nie widzę tam żadnych problemów.
Odnośnie działu "Pozostałe seriale" powstał z taką myślą, że jak serial nie będzie komentowany przez większe grono to zostanie wrzucony właśnie w ten dział.
Tristan napisał(a):Odnośnie działu "Pozostałe seriale" powstał z taką myślą, że jak serial nie będzie komentowany przez większe grono to zostanie wrzucony właśnie w ten dział.
a no chyba że tak, myślałam, że od razu tam powstały działy. W sumie nigdy z góry nie da się założyć, że jakiś serial będzie/nie będzie komentowany, a szkoda potem to usuwać jeśli jednak parę komentarzy jest.
eLMaQ napisał(a):The Pacific skasowany? Przecież to zamknięta 10 odcinkowa seria.
dobra dobra nie interesuję się, wiem tylko, że już nie leci Zakończony jest jeszcze Legend of the Seeker, Heroes, Flash Forward i Ghost Whisperer (miała go inna stacja odkupic ale nie wyszlo)
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p