pobierz plik w całości
Jestem użytkownikiem sieci Plus Gsm ( Simplus)od bardzo dawana, ciekawi mnie jak wyglądają inne sieci komórkowe na tle mojej sieci. Mały opis mojej taryfy i opcji które wykupuje: Plus GSM ( Simplus) - pakiet minut 200min za 10pln - pakiet sms 500 za 5pln -pakiet internet 150mb 9pln / 500mb 15pln
Prosiłbym o wasze opinie co do mojej sieci i wskazówki która sieć wygląda lepiej na przykładach waszego użytkowania.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja również byłem w Plusie do niedawna. Przeszedłem do Play... w plusie miałem ofertę Mix Plus na 30 doładowań. W Play wybrałem ofertę abonamentową a mianowicie:
59 zł na 12 miesięcy bez telefonu i w tym: - nieograniczone połączenia w Play, - 450 minut do wszystkich sieci + 100 minut do wszystkich sieci na 6 miesięcy (smsy wymienne na minuty) - 250 MB Internetu (w tym 1,5 GB do wykorzystania w pierwszym miesiącu)
Zmieniłem operatora kilka miesięcy temu więc pewnie już mają coś innego do zaoferowania
Wydaje mi się, że Twoja oferta jest dosyć atrakcyjna kandziak Ja mam abonament 25 zł w T-Mobile i dostaje 90 minut miesięcznie. Z internetu w telefonie nie korzystam a GPS korzysta z wbudowanych map więc nie mam po co.
Podobno najtaniej jest w Play ale z kolei do tej sieci jest drogo więc nie wiem czy się opłaca. Poza tym marne biuro obsługi klienta jeśli pojawią się jakieś problemy.
Chciałem się zorientować, co do biura obsługi to Plus też nie jest rewelacyjny ;/ ostatnio jakoś w niedziele zrobiłem do Play zgłoszenie żeby do mnie zadzwoili z oferta, zdąrzyłem odłożyć myszke i juz dzwonili 30s bez ściemy, zakończyłem rozmowę i to samo zrobiłem w Plusie mija już 3 tydzień nikt nie zadzwonił!
Najgorsze jest to że moja cała rodzina jest w Plusie ;/
trzeba zacząć od tego, ze w playu ciężko o zasięg. ja jak jestem w domu to nienawidzę dzwonić, bo muszę się do okna przytulać co i tak niekoniecznie daje jakikolwiek efekt. co do abonamentu, to się w sumie nie wypowiadam, bo mam 48 zł, a i tak go nie wykorzystuje. powiem tylko, ze mi ni z gruszki ni z pietruszki doliczyli jakieś pakiety minutowe za 15 zł, co mi za cholere nie jest potrzebne. w sumie musze sie zorientowac czy mozna z tego zrezygnowac. a z internetu nigdy nie korzystalam
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Justin można się przelaczyc na anteny plusa ktore mają lepszy zasięg. Jak wybiore jedną z opcji http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta ... index.html "All Inclusive Rozmowy w Play", "All Inclusive SMS"... to czy do tego moge jeszcze wykupić smsy, minuty do wszystkich + internet ? w cenach podanych wyżej ? 5pln, 6pln i 9pln lub 15pln ?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
nic lepszego nie znajdziesz moim zdaniem. Play odradzam. Można porównać Twoją sieć do Mercedesa a Play to Łada Play jest dobry jak mało dzwonisz i chcesz mieć telefon na kartę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p