pobierz plik w całości
witam, ostatnio naszła mnie ochota na zagranie w jakąś gierkę online. Jakie są teraz modne gierki coś a la bitefight tzn. gra przez przeglądarkę bo o kurnik mi nie chodzi Z góry dzięki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mnie też ostatnimi czasy naszła podobna ochota. Klikam w sobie Blood Wars. Gierka całkiem fajna, jesteś wampirem( masz do wyboru 4 rasy), zajmujesz określoną dzielnicę w postatomowym świecie i walczysz o dmoniację nad innymi.
Dla prawdziwych taktyków i tych, co mają sporo czasu polecam Traviana. W tej grze naprawdę można się wykazać umiejętnościami taktycznymi i logicznym myśleniem ale przede wszystkim świenia zabawa. Zapewne do dzisiaj bym grał, gdyby mi nie zablokowali tej gry w pracy. Tak to nie ma sensu. Pracuję 8 godzin dziennie, co oznacza 8h dziennie bez kontroli nad kontem.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Ja gram w Ikariam po kilka minut dziennie... od ponad roku, a może i ze dwa lata Ech, jak to zleciało. Wydawało mi się, że trochę poklikam, a wciągnęło mnie dość potężnie.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
war2glory jest świetna jeśli ktoś lubi strategie wojenne, naprawdę potrafi wciągnąć, choć lepiej nie dołączać do starszych serwerów, bo będziemy farmieni non stop. Ostatnio jednak dużo bardziej spodobały mi się immortal king - wypasiona gra strategiczna, ale shaiya, tylko ją trzeba zainstalować.
Ostatnio edytowano 15 paź 2011, o 13:18 przez slawekwch, łącznie edytowano 1 raz
Ja z przeglądarkowych polecam age of empires online i całkiem zabawną gierkę kapi hospital. Trochę dziecinna, ale mimo wszystko przyjemnie się gra. Teraz jest mnóstwo takich gier i ciężko wybrać, a najgorzej jak sie gra w kilka gier na raz, to już wogóle brakuje czasu na życie towarzyskie chociażby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p