pobierz plik w całości
na pewno to męskie oko widać to bo nie jest dokładnie wydepilowana brew, bo widać małe włoski chłopak już trochę w życiu przeszedł, imprezy itp już go tak nie bawią jak kiedyś oko jest lekko przygaszone [po tym wnioskuję] myślę że dużo się uśmiecha, o tym świadczą te małe przebłyski w źrenicy, a po za tym fajne szaro niebieskie oko
P.S.
I tak nie wierze w takie coś że da się coś wyczytać z oczu I nie rozumiem że dla kogoś najważniejsze są oczy, przecież nie z oczami ma się zamiar spędzić potencjalnie reszty życia
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 20 lip 2007, o 20:55 przez Cya, łącznie edytowano 1 raz
I tak nie wierze w takie coś że da się coś wyczytać z oczu I nie rozumiem że dla kogoś najważniejsze są oczy, przecież nie z oczami ma się zamiar spędzić potencjalnie reszty życia
Czytanie, czytaniem Tu jest mowa o PIERWSZYM spojrzeniu Potem jest jeszcze drugie, trzecie itp Dużo osób zwraca uwagę na oczy.
Cya napisał(a):I nie rozumiem że dla kogoś najważniejsze są oczy, przecież nie z oczami ma się zamiar spędzić potencjalnie reszty życia
Stronę wcześniej podpisałeś się pod moim postem, że twarz jest najważniejsza, więc bez różnicy czy to oczy czy tak jk w Naszym przypadku twarz nie chodzi o t za co kogoś lubimy, tylko o to co na Nas w pierwszym momencie ma największe znaczenie, na co zwracamy uwagę.
Parafrazyjąc Ciebie samego może to być tragadia zakochać się w twarzy a ożenić się z całą dziewczyną
Dziewczyny wierzą w takie zabobony, myślą że z oczu da się wszystko wyczytać, a nimi można oczukiwać tak samo jak słowami...
Gdzieś widziałam już to oko
Sie włoczysz po melinach to widziałaś
Ostatnio edytowano 21 lip 2007, o 00:25 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
ja też wiem od pierwszego spotkania czy kogoś polubię czy nie i zawsze to się sprawdza, pierwsza rozmowa i człowiek może już być dla mnie skreślony jako potencjalny kolega
Czyli oceniasz mylnie po wyglądzie, jak większość naszego społeczeństwa...
Tak, a Ty jesteś inny i nie oceniasz człowieka na początku?! akurat... Kobieta potrzebuje 12sekund, a mężczyzna 45 by wyrobić sobie pierwsze zdanie o kimś Oczywiście pierwsze wrażenie nie jest na amen i często ulega zmianie...
alvaro napisał(a):Cytat: Czyli oceniasz mylnie po wyglądzie, jak większość naszego społeczeństwa...
Tak, a Ty jesteś inny i nie oceniasz człowieka na początku?! akurat... Kobieta potrzebuje 12sekund, a mężczyzna 45 by wyrobić sobie pierwsze zdanie o kimś Oczywiście pierwsze wrażenie nie jest na amen i często ulega zmianie...
Po jednej rozmowie, po gestach i zachowaniu...
Przecież tak niewiele potrzeba żeby zobaczyć jaki ten człowiek jest na prawdę...
A wygląd? Wygląd sie nie liczy... Na poczatku tak, ale w miare poznawania danej osoby odchodzi na coraz dalszy plan, a w końcu w zapomnienie...
Nikt nie koloeguje/ przyjaźni/ jest z Tobą za wygląd...
Ale faktem jest,ze czasami ocena może ulec zmianie
Jednak sa to sporadyczne przypadki, zdarzające się raz na 10 lat
Ostatnio edytowano 28 sie 2007, o 09:16 przez Bee132, łącznie edytowano 1 raz
Każdy początkowo ocenia po wyglądzie. Oczywiście zawsze można zmienić zdanie gdy nawiąże sie bliższy kontakt z daną osobą, ale i tak wygląd ma duże znaczenie. Nie chodzi mi jednak o to czy ktoś jest wysoki, niski, gruby czy chudy, a o to czy jest zadbany i schludny. Bo ktoś może być super piękny, ale jesli ma np brud za paznokciami i tłuste włosy, to po prostu jest niechlujny. Tak więc ja raczej nie przywiązuję uwagi do jakiejś szczególnej czesci ciała, choć niepowiem że niektóre są bardziej atrakcyjne od innych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p