pobierz plik w całości
Tuta wypowiadamy się o serialu " Pierwsza miłość" który nadawany jest w Polsacie od pon. do pt o godz. 18....
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
hm.. no wiecie teraz po prostu nie mają co robić producenci i wymyślają co tylko się da do serialu... Nawet uśmiercają fajnych bohaterów:/ Aczkolwiek oglądam nadal "Pierwszą miłość" bo lubię wątek MArysi i PAwła:D
Zgadzam się,serial jest strasznie głupi.Poza tym dobrze grają tam jedynie 3 osoby: Kinga,Artur i moja ulubienica Klaudia.Reszta to dno.Ci aktorzy potraktowali ten serial jako chałturę.Nie trzeba się wysilać,a pieniążki na konto i tak wpłyną.Żenada.A nowy Paweł to tragedia.
Wracając jeszcze do Klaudii.Gra ją Klaudia Halejcio.Nie dość,że jest piękną dziewczyną to jeszcze świetnie gra.Po prostu pokazała tym wszystkim niby profesjonalnym aktorom po szkołach jak powinno się grać.Mimo,że sama ma dopiero 16 lat i żadnej szkoły nie kończyła.
Nie będę ukrywał,że Klaudia bardzo mi się podoba.Jest śliczną i sexowną dziewczyną,ale na początku zachwyciła mnie jej gra.Dopiero później dostrzegłem jej wielce nieprzeciętną urodę.
Gdyby nie Klaudia to dawno już przestałbym oglądać "Pierwszą miłość".
Pozdro!!!!!!!!
mi tez "nowy Paweł" nie pasuje...
Tamten byl zdecydowanie lepszy Pamietam jak wygladał.. ale z nazwiska to nie wiem....
A tak ogolnie to wie ktos czemu "starego Pawła" zastapil "nowy"?
Powiem tak...Serial był dobry ale teraz już zaczyna totalnie nudzić.Oglądałam go z dużym zainteresowaniem,a na chwile obecną nawet mnie nie ciągnie aby zobaczyć co tam słychać u Majki Pawła Kingi i wiadomo kogo jeszcze.Dla mnie po uśmierceniu Kuby robił się taki przygnębiający.Teraz Majka straciła dziecko.Ciekawe co dalej
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Serial oglądam od czasu do czasu....często kątem oka siedząc w necie Najbardziej z tego serialu lubie Tereskę no i teraz rozwinał się jej watek Mikołaj wkroczył w jej życie i zrobiło się ciekawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p