pobierz plik w całości
Rezyserka powinna cos ciekawego wpiasc w scenariusz jakas zdrada Marysi lub ze strony Pawła moze by sie cos rozkrecilo
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Serial denny. Aktorzy marni, muzyka badziewna (piosenka w czołówce - bleeeee )
Nie wiem jakim cudem takie coś doczekało się 500-ego odcinka.
Podsumowując - jest to kolejny serial, który wystarczy, że obejrzy się jeden odcinek na 2-3 miesiące a wątku się nie straci ;]
Marcin_ napisał(a):Rezyserka powinna cos ciekawego wpiasc w scenariusz jakas zdrada Marysi lub ze strony Pawła :P moze by sie cos rozkrecilo :)
Reżyserka? Taki pokój? ;D
Ten serial, tak jak prawie wszystkie polskie seriale, jest nuuudny. Okropnie. Widziałam kilka odcinków i mnie skutecznie od siebie odstraszył. :P Okropnie mnie wkurzała postać Marysi, które była dla mnie mało wiarygodna. Nie ma to jak stworzyć Mary Sue nad którą wszyscy będą wzdychać jaka to piękna i miła.
Ogólnie: polscy scenarzyści mnie załamują.
Marcin_ napisał(a):Rezyserka powinna cos ciekawego wpiasc w scenariusz jakas zdrada Marysi lub ze strony Pawła moze by sie cos rozkrecilo
Reżyserka? Taki pokój?
Ten serial, tak jak prawie wszystkie polskie seriale, jest nuuudny. Okropnie. Widziałam kilka odcinków i mnie skutecznie od siebie odstraszył. Okropnie mnie wkurzała postać Marysi, które była dla mnie mało wiarygodna. Nie ma to jak stworzyć Mary Sue nad którą wszyscy będą wzdychać jaka to piękna i miła. Ogólnie: polscy scenarzyści mnie załamują.
Fakt, Marysia z tego co zauważyłem po kilku obejrzanych odcinkach to taka cnotka-niewy***ka, która to niby ma być jakimś aniołkiem czy coś < lol > a ten jej cały Paweł to już kompletnie jest żałosny.
Na początku mi się podobał taki świeży przypływ aktorów, ale teraz to się robi nudne, już nawet nie oglądam o kilku tygodni a wiem co jest z Maryśką. Skąd? Bo ciągle jest to samo...
Nie no, to co wczoraj zobaczyłem to mnie rozwaliło xD
Na ekranie dziewczyna tańcząca na rurze a u góry znaczek "dozwolone od lat 12" W ogóle ile razy rzucę okiem na ten serial to nie wiem czy śmiać się czy płakać A szczególnie jak widzę tych dwóch kolesi co razem ze sobą mieszkają... żałosne
Ryan_90 napisał(a):Na ekranie dziewczyna tańcząca na rurze a u góry znaczek "dozwolone od lat 12"
To był tylko jeden mały wątek, ciekaw jestem czy ta maryśka to kiedyś wróci da domu...
Za rok, może dwa... niestety tu widać najlepiej sztuczność i przedłużanie tych wszystkich seriali. Mnie to bardziej ciekawi czy jakiemukolwiek widzowi jeszcze jest tej Majki w ogóle żal... no bo co jak co ale i stałym widzom nerwy w końcu kiedyś puszczą...
Oglądałam od samego początku i bardzo go lubiłam.Nawet razem z mężem zasiadaliśmy i oglądaliśmy ten serial.Później stał strasznie nudny a niektóre wątki zostały strasznie wydłużone co mnie zaczęło wkurzać i przestałam oglądać.Ale od paru dni mój małżonek znów postanowił oglądać PIERWSZĄ MIŁOŚĆ i mnie ponownie pochłonęła.Tylko nie wiem co mam sądzić o Marysi.Ona najbardziej mnie denerwuje aż mi słabo na samą myśl
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
podpucha napisał(a):O tak, stary Paweł byl super, no ale cóz... Trzeba wziac pod uwage to, ze aktorzy grajacy Marysie i Pawla w zyciu prywatnym takze sa ze soba
Trzeba? Dlaczego?
Dla mnie to bez różnicy, czy w realu są ze sobą czy nie .
Kiedyś jeszcze serial był fajny, teraz już nie mogę patrzeć na te głupie dialogi, beznadziejną fabułę i nienaturalność tego serialu.
Poprzedni Paweł był dużo lepszy.
Kiedyś Kinga była dużo fajniejsza.
I fabuła była fajniejsza.
Ostatni pomysł z Marysią tańczącą w klubie jest.... O.o
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p