pobierz plik w całości
Peter jest zwykłym pielęgniarzem który opiekuje się śmiertelnie chorym starszym człowiekiem. Miewa sny w których umie latać. Przekonuję do tego swojego brata. Próbuje latać co kończy się upadkami i szptalem:
Super moc:
-Przybiera moce przy ich właścicielach.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bez Niego Heroes nie byloby tym samym serialem. Pierwsze skorzarzenie z Heroes to wlasnie Peter jest on jakby nie wiem dopelnaiczem, mianownikiem w serialu NBC.
Na nim opieraja sie najciekawsze watki i wogole jest taki epicki i poswiecony sprawie. Takze jego moc jest potezna co bylo do przewidzenia od samego poczatku bo jego dar jest prawdziwie wyjatkowy.
Absolutny numer 1
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Peter jest świetną postacią, moim zdaniem najciekawszą w filmie. Oczywiść0e posiada największą moc ze wszystkich co bardzo mi sie podoba szkoda ze 23 odcinku zrobili z niego taką ciapę i nie stawił odważnie czoła Sylarowi Ale z drugiej strony to ma być film a nie jatka herosów nic tylko czekać do września Pzdr
dokładnie Peter je "zapisuje" i moze je odtwarzac... podobnie jak Sylar z tym wyjatkiem ze on musi zabijac zeby je przyswoic...
faktycznie serial nie opiera sie o krwawą oprawe ale 23 odcinek byl nade rozczarowujacy nie musieli morza krwi wylewac ale troche brawury i pokaz mocy by sie przydal w koncu to serial o ludziach z nadprzyrodzonymi zdolnosciami...
Agnes napisał(a):ja jestem dopiero po kilku odcinkach i jak narazie Peter zrobił na mnie pozytywne wrażenie
skoro tak jest to jestem prawie pewna że nadal bedziesz miala pozytywne wrazenie o nim poniewaz Peter pozniej bedzie bardziej stanowczy i pewny siebie... poprostu bardziej męski...
Uwielbiam go Jest najładniejszy z wszystkich Herosów Najbardziej podobają mi się jego włosy, dzięki tej grzywce wygląda o kilka lat młodziej I LOVE him!
Od początku był moją ulubioną postacią. Tylko troszkę się zrobiłam w przysłowiowe"jajo", bo myślałam, że może coś między nim a Claire się "urodzi" , a tu się okazuje, że to jej wujek BTW coraz bardziej zaczynam lubic jego brata Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p