pobierz plik w całości
Siódemka sobie nieznanych ludzi zostaje porwana i uwięziona w opuszczonym miasteczku. Na każdym kroku towarzyszą im kamery, przez które są obserwowani przez swoich porywaczy. Do czego uprowadzeni są zdolni posunąć się, by odzyskać swoje wcześniejsze życie? Czy uda im się dowiedzieć, co robią w tym miejscu? Na pewno nie pomoże im w tym manipulacyjny sadyzm ich oprawców.
Jest to letnia propozycja stacji NBC. Produkcja zadebiutowała 7 czerwca 2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ciekawe też kto ich porwał Najgorsze z możliwych zakończeń to takie, w którym porywaczem okazuje się człowiek, którego wcześniej w serialu nikt nie wspominał... Ale biorąc pod uwagę ilość różnych wątków wydaje mi się, że to na szczęście się nie stanie W sumie ma być 13 odcinków, więc pod koniec wakacji powinniśmy dostać odpowiedzi
Kurde wiedzialem ze z Joe jest cos nie tak, myslalem ze na koniec okaze sie byc kims z porywaczy a to jest kret! Chinczyki za tym stoja ? KURDE O CO TU KAMAN ?
Ten Charllie to ladny swir Tamten kolo raczej nie bedzie go juz wkurzal Ciekawe co sie stanie z Tori..
Szkoda Tori, ale okazuje się, że miała rację - jej ojciec miał z tym coś wspólnego... tylko w inny sposób, niż myślała. Za to jej zastępczyni... na początku fajnie wariowała ale pod koniec okazało się, że jest calkiem spoko. Ciekawe tylko, za co ją skazali... Bo nie wygląda na to, żeby była niewinna Reporter/mąż wie coraz więcej. Pewnie pod koniec to on coś ważnego odkryje Joe... Joe... ciekawe w co on się wplątał... bo wg tego o czym rozmawia z Tomem, tu chodzi o coś więcej niż o bezmyślne znęcanie się nad kilkoma osobami, żeby je później zabić Hmmm... międzynarodowy spisek i ludzie, którzy szantażują ambasadora. Nieźle!
Prawie 2 tygodnie przerwy (zmiana dnia emisji z poniedziałku na sobotę)...
Spoiler:
Erica i Janet? biedny Joe, szkoda mi go. Ciekawe co to za projekt. Do czego dążą, o co w ogóle chodzi? I jak na to wpłynie to, że teraz wiedzą, że Joe jest wtyką?
intrygujące zaciekawiło więc nie da się teraz porzucić serialu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Myślałem, że jest jakiś dział o serialu, ale w sumie po co jak on ma tylko 13 odc i koniec. Serial był dobry do 7 odcinka w 8 odcinku przeszli na zupełnie nowy poziom i już nie wiem czy to mi się podoba Jestem ciekaw jak wytłumaczą zniknięcie Joego z łazienki. Te całe odderwania od rzeczywistości też nie zbyt nie się spodobały, a nieznani - widać Blackham jest juz na dobre u nich przegrany, mógł uciec, a wrócił. Trochę za dużo wątku Janet kochającej Joego, rozwaliła mu pokój szukając jakiejś odpowiedzi, gdzie zniknął...
właśnie mnie 8 odcinek straszliwie wynudził. Raczej mi się to w ogóle nie podobało. Nie jest już tak fajnie jak na początku, ale zobaczymy.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Odcinek 9 też był dziwny. Wszystko zaczyna się sypać... Ciekawe co to za przebłyski, które widzi Joe... Za to zakończenie... WOW! Tym bardziej czekam na kolejny odcinek
Ale 9 odcinek milion razy lepszy od 8. I zgadzam się, końcówka...
Dużo rzeczy nie wyjaśnili... co to za organizacja? Dlaczego robi to, co robi? O co w tym wszystkim chodzi? Tak naprawdę wiadomo tylko to, że oni wszyscy wierzą w to co robią... że robią tak jak powinni. Ale nikt nie mówi dlaczego to robią. Mark trafił do miasteczka z Joe... O.o może być ciekawie W sumie ostatnie 2 minuty mówią jedną rzecz: nie da się uciec. Jeżeli trafisz do programu, nie możesz uciec. Możesz się starać. Może Ci się wydawać, że Ci się udało. Możesz walczyć. Ale nigdy nie uciekniesz. Nigdy. I to jest super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p