pobierz plik w całości
Piszcie tu o filmach..które ostatnio widzieliście..i które zapadły wam w pamięć...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
polecam film "Hardcandy" w którym głónymi bohaterami są niepełnoletnia dziewczyna oraz dorosły mężczyzna, do końca nie wiadomo kto ma rację, a końcówka filmu to normalnie szczęka opada, polecam
Ostatnio miałem tą nieprzyjemność obejrzeć 2 maksymalnie beznadziejne ekhm "horrory" Pupulacja 436 i Wrong Turn . Trzymajcie się od nich z daleka .
A teraz muszę sobie obejrzeć Borata . Humor w sam raz dla mnie .
rarehare napisał(a):Ostatnio miałem tą nieprzyjemność obejrzeć 2 maksymalnie beznadziejne ekhm "horrory" Pupulacja 436 i Wrong Turn
Tu sie z tobą nie zgodze Ogladałem Droge bez powrotu i bardzo mi sie spodobał ten film nie wiem co cie tak do niego zniecheciło bo wdług mnie to fajny film i podobno oparty na faktach
Morderstwo doskonałe - uwielbiam ten film, oglądałam go wczoraj po raz 5-ty chyba. Douglas jak zwykle świetny w roli negatwynego bohatera. Viggo Mortensen też fajny. Zawsze mnie zaskakuje jak mąż Emily wszystko zaplanował....creepy....
A ja obejrzałem Piłę 3, no i fajniejsza od dwójki, ale od jedynki chyba jednak nie, może dlatego,że tu wiedziałem żeby spodziewać się niespodziewanego, czego wiedzieć w jedynce nie mogłem
A ja właśnie obejrzałam "Vinci"... Nie znoszę polskich filmów, bo zazwyczaj są to głupie komedie (przynajmniej dla mnie) no oprócz komedii romantycznych , ale ten mnie pozytywnie zaskoczył... Jest świetny i na pewno chętnie obejrzę go jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p