Opinie, że film jest beznadziejnie słaby są co prawda mocno przesadzone, aczkolwiek potwierdzam, że nuda jest wszechobecna od początku do końca. Fabuła strasznie licha, o ile w ogóle można uznać że takowa istnieje. Nie polecam.
Moja ocena 6/10
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Też ostatnio oglądałam The American, spodziewałam się kolejnego filmu z pościgami i strzelaninami, i w sumie cieszę się, że dostałam co innego, bo ile można oglądać podobnych filmów. Film bardzo powolny, rozwlekły, tak żeby pooglądać sobie piękne widoczki i poczuć klimat. Mnie się tam podobał.
Oglądałam tez 'Jak wytresować smoka' - fajna bajka
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Jeśli tak zachwalacie The American,to chyba musze go obejrzeć,przyznam ze i tak miałem to w planach:) Ostatnio widziałem "zakochanego wilczka",fajna zabawa dla dzieci,ale ja jestem już za stary:)
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Grom23 napisał(a):Scott Pilgrim Vs The World - 9/10 Banan z twarzy nie zchodzi od począdku do końca
Oh yeah! Ten film jest genialny! Świetna adaptacja komiksu z zajebistymi efektami specjalnymi i oprawą wizualną!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Cela Film już ma swoje lata, szukałam go bardzo długi czas. Widziałam urywki jako dziecko, 10 lat temu i nie miałam pojęcia co to za film, aż ostatnio się na niego natknęłam. A co do filmu, to jest... specyficzny. Ma klimat, niesamowite stroje i makijaże. J.Lo. wybitną aktorką nie jest, ale tutaj wyjątkowo mi pasuje. Raczej nie można go polecić wszystkim - bardziej fanom mrocznych klimatów.
Scott Pilgrim kontra świat No cóż, ma w sobie coś Miła rozrywka na wolny wieczór. Efekty są niesamowite, a i ci źli niczego sobie. Miło się ogląda, fabuła wciąga, gra aktorska bez zarzutów
Step Up 3D Jako wielka fanta wszelki filmów tanecznych, hip-hopowych i innych nie mogłam odpuścić. I nie żałowałam. Film nie lepszy, ale i nie gorszy niż poprzednie części, świetne układy, musowo wątek miłosny (a nawet dwa!). Całość miła, łatwa i przyjemna dla oka i ucha
Pogrzebany W zasadzie nie miałam pojęcia czego się po tym filmie spodziewać. W trakcie zaskoczyło mnie to, że całość jest pokazywana z wnętrza trumny - nie ma ani jednej sceny, która działaby się w innym miejscu. I choć momentami nieco przynudzał, tak malutkie dawki humoru wynagradzają to Zakończenie zaskakująco co bardzo sobie cenię. Świetny przykład jak przy niewielkich kosztach, bez miażdżących efektów specjalnych i pościgów samochodowych, nakręcić ciekawy film.
Wiele słyszałem na temat tego filmu-mówię o Pogrzebanym,niestety trudno było zastać go w kinach... Ciekawe dlaczego. Właśnie to że pokazana jest tylko w jednym pomieszczeniu jakim jest trumna,czyni go bardzo wyjątkowym,dobry pomysł na film.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Chris napisał(a):"Black Swan" - film roku. Kapitalny w każdym calu. Rewelacyjna Natalie Portman. 10/10
Ale Chris nakręcasz! Ja póki co czekam na premierę tego filmu u nas w kinach i czym prędzej biegnę na seans.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Temple Grandin - film telewizyjny od HBO. Opowiadający losy chorej na autyzm kobiety. Jak dla mnie mistrzowsko zagrała Claire Danes... 9/10
Incepcja - tak naprawdę miałem ogromne wymagania przed obejrzeniem tego filmu. i co? zawiodłem się. mimo dobrej obsady, cała historia jakoś do mnie nie przemówiła i w pewnym momencie zaczęła nudzić. Może muszę kiedyś jeszcze raz oglądnąć ten film... dla mnie póki co bardzo słabe 7/10
Kevin sam w domu - chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tej pozycji i tłumaczyć, że Święta bez Kevina to nie święta?
Book of Eli - bardzo dobra historia i tym samym bardzo dobry film. Sugerując się oceną na filmweb można spodziewać się słabiutkiego obraz i banalnej historii, a wynik to z faktu, że niestety nie jest to film dla każdego i nie każdy może go zrozumieć.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
0lina napisał(a):Oglądałam tez 'Jak wytresować smoka' - fajna bajka
No właśnie miałem tę przyjemność podczas świąt. Oglądałem z siostrzeńcem i przyznam, że jest to jedna z lepszych ostatnio zrobionych bajek. Jest do łyknięcia w nvod. Poza tym, Frozen - thriller idealny dla fanów białego szaleństwa. Może nie jest specjalnie dynamiczny ale można się wczuć w rolę bohaterów i porządnie zmarznąć.
Black Swan - to jest trzeci film tego reżysera, który oglądnąłem. I wg mnie trzyma poprzeczkę bardzo wysoko. Portman była po prostu genialna! to również trzeci film oglądnięty z nominowanych do Złotych Globów. Na razie wygrywa bezkonkurencyjnie muzyka, klimat, gra aktorska.... świetnie 9/10
Red - świetne jak na adaptację komiksu Dużo przerysowanych momentów, ale co z tego skoro dobrze się oglądało? Nawet nasza wódka Sobieski się pojawiła gościnnie
Kick Ass - co za film. Rewelacyjny klimat od początku do końca. Nie sądziłem, że ekranizacje komiksów tego typu mogą wypaść tak dobrze.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p