pobierz plik w całościSherlock Holmes - dialogi w tym filmie zachwyciły mnie od początku do końca. Tak samo jak duet Holmes'a i Watsona. Również chce zobaczyć ten film jeszcze raz... jednak oglądanie je z kupą znajomych przy piwie ma swoje plusy ale na samym filmie nie mogłem się do końca skupić. Ocena: 8/10
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dan in Real Life, dno, dno i jeszcze raz dno! Oglądałem to przez tydzień, po 10 minut dziennie. Więc tak, film był nawet śmieszny, ale nie wiem dlaczego wynudził mnie, dopiero końcówka była fajna. Więc, nie polecam go.
Alice in Wonderland - co do akcji to wiedziałem mniej więcej co się będzie działo Rewelacyjnie postać Kapelusznika zagrał Depp. Jak zwykle wypadł świetnie. I tak samo aktorka grająca postać Królowej Kier. Co mnie zawiodło? Cała technika 3D. Nie było jakiś spektakularnych momentów. Ocena: 8/10
The Blind Side - w tej roli po prostu Bullock mnie zachwyciła. Należał jej się ten Oscar. A tak mnie zawsze odrzucało z filmami z nią w roli głównej. Sam nie wiem dlaczego Niby film banalny, słodki i optymistyczny ale strasznie mnie urzekł. Zanim się obejrzałem minęło te 2 godziny. PS: SJ mnie w niektórych momentach rozwalał Świetny dzieciak. Ocena: 10/10
Terminator Salvation - przyjemne kino rozrywkowe. Brakowało trochę syfu w post-apokaliptycznym świecie i fabuła była momentami głupkowata, ale i tak bardzo dobrze się oglądało. 8/10
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - wybitny film. Historia ukazana na ekranie mocno chwyta za serce. Fabuła wydaje sie dosc prosta - biedna dziewczyna, molestowana, bita, z patologicznej rodziny, marzy o normalnym zyciu... Takie historie już były, ale Precious jak dla mnie wzbił sie na wyżyny. Doceniam przede wszystkim grę aktorską... Mo'Nique - ukłony w jej kierunku. Jak najbardziej Złoty Glob i Oscar się jej należał. Kobieta rozłożyła mnie na łopatki. Precious potwierdza teze, ze czasami produkcja nie musi posiadac wspanialych efektow specjalnych, dobrej muzyki, scenografii, kostiumów, super scenariusza, znanego rezysera i obsade... wystarczy po prostu bardzo dobra gra aktorska i film urzeka... Oczywiście nic innego jak 10/10
John Rambo - naprawdę świetny film akcji. Dużo rzeźni, mocne sceny, pełno brutalności, naprawdę się nie spodziewałem tak dobrego filmu. Obsada aktorska też niezgorsza (m.in. Rita z Dextera, Edie z Nurse Jackie, Cho z Mentalisty). Jak dla mnie film zasługuje na mocną "siódemkę", jest trochę krótki, ale dzięki temu jest taki mocny i intensywny, Stallone is back!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Doubt - rewelacyjny film ze świetną obsadą (Streep, Adams, Hoffman, Davis). Fabuła bardzo ciekawa i wszystko dzieje się w dobrym tępie, jest napięcie. 8/10, choć nie jestem pewny.
Revolutionary Road - też świetny dramat z genialnymi Kate Winslet i Leonardo DiCaprio. Daje do myślenia. 9/10, i też nie jestem pewny, czy nie wyżej.
Permition - niezły film, ale bez jakichś fajerwerków. Duże plusy w postaci Sandry Bullock i Juliana McMahona. 6/10
A Beautiful Mind - film dobry, ale nie jakiś świetny, szczerze mówiąc nie wiem za co dostał Oscara w 2002 roku. Bardzo dobra gra aktorska, to fakt (szczególnie Russel). 7+/10
TLOTR: Fellowship of the Ring - po raz drugi, dla przypomnienia. No to jest po prostu bardzo dobry film. 8/10
The Reader - świetny film, bardzo mi się podobał, choć raczej nie w moim typie. Kocham Kate Winslet. 8/10
Little Miss Sunshine - świetne! Muzyka jak najbardziej dopasowana, genialnie się wkomponowuje w klimat filmu. Aktorzy znakomici (uwielbiam Toni Collette) i cała historia jest okropnie ciekawa. 10/10
Finding Neverland - mam lekki problem z tym filmem. Z jednej strony mi się podobał, z drugiej w pewnych momentach był nużący. Jednak klimat niezastąpiony. 7/10
Vicky Cristina Barcelona - muszę przyznać, że na początku podobało mi się tak sobie, jednak z upływem minut było coraz lepiej. Może się wydawać lekki, ale ma coś w sobie. Świetna muzyka i ten klimat Barcelony. 8/10
The Visitor - świetny! Bardzo fajnie skonstruowany i o ważnej sprawie. 8/10
Brokeback Mountain - bardzo dobry, jednak jak dla mnie trochę przeceniany. W pewnych momentach zwykle nudził. Dobre aktorstwo. 7/10
The Holiday - komedia romantyczna. Początek był bardzo dobry, potem było trochę gorzej. Ale podobało mi się. Kate Winslet jak zwykle króluje. 6/10
Kramer vs. Kramer - bardzo dobry film. Ogląda się wyśmienicie, oczywiście jeżeli lubi się dramaty. Aktorstwo genialne. 8/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - świetny. Skomplikowany i nietypowy film o miłości. 9/10
Sherlock Holmes,Alice in Wonderland i dalej nie pamiętam a co do pytania tlen.exe
Czy awatary to byli rodowici Na'avi czy zostali stworzeni przez ludzi?
to Avatary to są stworzone przez ludzi a na'vi to mieszkańcy planety Pandory. Można ich odróżnić po tym że na'vi mają 4 palce w jednej dłoni a avatary 5 jak u człowieka i innych cechach jak oczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p