pobierz plik w całościUp in the Air - jeden z głównych pretendentów do zdobycia Globa... Mi sie tak sobie podobał. W sumie był niezły, ale mnie jakoś nie zachwycił. Było pare dobrych dialogów, jak napisała Paulina, ale jakieś świetne to to nie było. Bardzo dobra rola Anny Kendrick.
The Proposal - komedia romantyczna z Sandrą Bullock (uwielbiam ją! ). W sumie fajna, śmieszna, jak to komedia romantyczna. Nie jakaś wybitna, ale mi sie podobało.
Julie&Julia - fajny film, świetne role Meryl Streep (jak ona mówiła! ) i Amy Adams. W sumie niezły film, momentami nudził, ale podobał mi się.
Inglourious Basterds - świetny film. Genialna scena zabójstwa Shosanny z tą muzyką. Waltz świetny.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 19 sty 2010, o 20:50 przez Chris, łącznie edytowano 6 razy
Brothers - Dla mnie film roku 2009. Żaden film nie wywarł na mnie takiego wrażenia, świetna obsada, gra aktorska i ciekawy scenariusz. Muszę jeszcze zobaczyć szwedzki pierwowzór ale amerykanie tym razem się spisali. 9/10
ja ostatnio obejrzalem 2012, ale jakos bez wiekszych emocji... natomiast ostatni film ktory zrobil na mnie wrazenie to ... hmm .. into the wild. Polecam!
Wrestler, bardzo fajny film. Nie było dużo zapasów, jeżeli chodzi o to, co jest dobre dla filmu, bo nie odstraszy to kobiet. Smutny ale prawdziwy, opowiadający historię bohatera jak i aktora.
WALL-E, uroczy, cudowny, kochany łoli. Pokochałem go. Miałem ten film od czasu premiery na cd, leżał gdzieś w kącie bo jakoś nie brała mnie chęć na oglądanie, do czasu kiedy nie miałem nic lepszego. Jednym słowem mówiąc: Polecam!
Sherlock Holmes - film dobry, ale nie świetny. Bardzo fajne dialogi i akcja, postacie też niczego sobie, ale spodziewałem sie czegoś lepszego. Robert Downey Jr. świetny.
Jak wyżej tzn też widziałem Sherlocka, ale widzę że mi się bardziej podobał - dialogi, humor, postacie, aktorzy, klimat XIX wiecznego Londynu no i oczywiście intryga. Świetne wszystko Muzyka tak samo.
Właśnie, zapomniałem, przecież ja też oglądałem Sherlock Holmes. Więc mi jak Cześkowi, podobał się bardziej niż Chrisowi. Muzyka, klimat i humor najlepsze.
Do Re Mi Fa Sol La Si Do - miejscami działo się za dużo i było chaotycznie. Parę scen bym wydłużyła, aby lepiej poczuć miłość między głównymi bohaterami, bo wszystko między nimi działo się zbyt szybko. Od koncertu było tylko lepiej. Cudowna scena, cudowna. A na końcu parę łez poleciało.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Brothers - Zrobił na mnie wrażenie ten film. Niby jakoś sceptycznie do niego na początku podchodziłem, później się to zmieniło o 180 st. Miał specyficzny klimat a aktorzy świetnie sobie poradzili 9/10
Nine - Ojjjjj chyba za wiele sobie myślałem. Rob Marshall i jego "Chicago" powaliło mnie na kolana i tym samym ten film stał się jednym z nielicznych moich ulubionych. Marshall chciał dobrze, ale mu do końca nie wyszło. Zebrał doskonałą ekipą akorską, opracował bardzo dobre piosenki ale cała historia była taka sobie... Bardzo naciągane 8
Sherlock Holmes - bardzo przyjemny film, świetny scenariusz napisany przez Guya Ritchie'go i genialna rola Roberta Downey Jr'a. Dla mnie 8/10, na pewno obejrzę go jeszcze raz, jak będę miał trochę więcej czas niż aktualnie.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Frost/Nixon - genialne kreacje aktorskie, dynamiczne dialogi, świetnie dobrana muzyka i paradokumentalne wstawki. Polecam film każdemu, mi się go świetnie oglądało. 9/10
Wciąż ją kocham (Dear John) - zapowiadało się nieźle, ale potem historia się dziwnie potoczyła, nie wiem czy w książce N.Sparksa jest to jakoś bardziej wyjaśnione, ale w filmie wyszło wg mnie dziwnie. Ogólnie film słabo rozbudowany. Podobał mi się bardzo wątek ojca. Mimo wszystko jednak dobrze mi się patrzało, może dlatego, że jestem mało rozeznana w romansach
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Pretty Woman! A co mi tam. Walentynki były to obejrzałem sobie miłosny film. Przy okazji sobie odświeżyłem pamięć. Fajny był, jak za pierwszym razem. I za drugim, i trzecim, i czwartym i kolejnym.
Ostatnio widziany film K-pax,nie miałem okazji wcześniej a słyszałem pochlebne recenzje i szczerze to powiem,że nie na darmo. Fajny i wciagający film,trzyma tajemnice do końca.
Pobierz plik w całości
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p