pobierz plik w całościAvatar - film mi się podobał, byłem na wersji analogowej. Efekty były powalające i warto wydać te pieniądze żeby to zobaczyć. Fabuła już trochę gorsza
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Shelter - a podobał się. Nic genialnego, ale przyjemny bardzo i poruszył ciekawą tematykę.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Sommersturm - niemiecki film. O jak ja nie cierpię tego języka Oglądnąłem między innymi, żeby zobaczyć jak sobie poradziła Alicja Bachleda-Curuś. Film ciekawy ale bez rewelacji. Plus za muzykę 8/10
Mr. Magorium's Wonder Emporium - a podobało mi się. może momentami się nudziłam, ale trochę śpiąca jestem a i na raty oglądałam ,a tak nie powinno się robić parę bardzo fajnych scen jak np. rozmowa poprzez kartki. no i Natalie Portman. śliczna jak zwykle
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Dorian Gray - wyczytałam gdzieś, że to horror i tak się nastawiłam, a tu dramat powiedzmy. Średniak i główny aktor wcale nie taki piękny 5/10 Triangle - dobry thriller, podobało mi się. Gra tam aktorka która grała koleżankę Mer w GA - Saidie (tą która sobie dała wyciąć wyrostek i miała duże braki w wiedzy) a film 7/10
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Goya's Ghosts - kolejny film z Natalie Portman, Teraz to już tylko Gwiezdne Wojny zostały mi do obejrzenia z nią Mnie się tam film podobał, na końcu może odrobinkę się nudziłam, ale jak mówię, tylko odrobinkę. W filmie było parę naprawdę dobrych scen.
Avatar (3D) - na mnie zrobił ogromne wrażenie. Niby film długi ale mnie do końca zaciekawił. Polecam każdemu.... ale nie na kompie, czy kiedyś na DVD. Do kina ludzie!!! Bo warto 10/10
Latter Days - powiem tyle: czasami dobijała mnie gra aktorska. Gdyby nie to, to pewnie dałbym wyższą ocenę. 7/10
Maniac_ napisał(a):A widział już ktoś może Avatar? Wybieram się do kina ale jak zawsze mam obawy, że zapowiedź stulecia okaże się kupą dwustulecia.
oglądałem wersję analogową bo nie było wolnych miejsc na wersję 3D i zrobiły na mnie efekty wrażenie, trochę gorzej z fabułą ale w dobie coraz bardziej debilnych filmów jest ok. Na 3D idź najlepiej.
Kilka ich było podczas okresu świątecznego, więc zacznę od najlepszego.
Avatar, genialny film moim zdaniem. Jeden z lepszych jakie oglądałem, byłem w kinie z przyjaciółką na 3D i efekty były niesamowite, postacie Na'avi bardzo ładnie zrobione. Widać było wyraźnie że film nie jest cały zrobiony w 3D, choć większość scen taka jest, na szczególną uwagę zasługują te w ostatniej walce, kiedy to na przykład pocisk leciał w stronę ekranu. No szczerze się zląkłem że zaraz będzie po mnie. Co do fabuły, wielu uważa że była słaba, że tylko efekty się liczyły, no i tak dalej. Ja myślę że była całkiem ciekawie przedstawiona, od początku do końca wiadomo było o co chodzi. Było na pewno kilka niedociągnięć z czego ja pamiętam tylko jedno które mnie bardzo nurtuje. Czy awatary to byli rodowici Na'avi czy zostali stworzeni przez ludzi. Reszta była ok. No, to taka moja subiektywna ocenka.
Transformers: Revenge of the Fallen, zdecydowanie fajny film, dużo śmiesznych jak i smutnych scen. Efekty były bardzo dobre, fabuła też niczego sobie. Coś dla śmiechu jeszcze, scena z robocimi jajami na piramidzie? MEGA!
G.I. Joe: The Rise of Cobra, ogólnie film opierał się na efektach i super technologiach. Wrażenie robiły te pociski o których mowa przez cały film. Zjawiskowe były tam laseczki, wiadomo. No i główny bohater, lubię aktora. Coś o fabule? Była, nie zaprzeczę, ale taka jakaś sobie.
Terminator Salvation, zdecydowanie bardziej wolę starsze części, a przede wszystkim pierwszą i drugą. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Może tylko tyle że Sam i Christian dobrze odegrali swoje role.
Banlieue 13 Ultimatum, zdecydowanie jeden z lepszych filmów jakie widziałem w 2009 roku. Co prawda nie umywa się do pierwszej części, ale wyczyny głównych bohaterów były nieziemskie. Akrobacje w tym filmie są podstawą.
Lovely Bones/Nostalgia Anioła może być. Dla mnie rewelacji nie było, efektowne niektóre sceny (bardzo podobała mi się scena ze statkami w butelkach), ale jakoś tak bez przesady. Wydaje mi się, że jak ktoś nie czytał książki, to trochę się może nie połapać w niektórych scenach. Niektóre postaci mało rozwinięte, a były ważne. Susan Sarandon wymiatała, ale za mało jej było. Powrót matki do rodziny też taki zbyt cukierkowy zrobili.
Up In The Air w sumie spoko film, jednak spodziewałam się czegoś więcej,o filmie jest teraz głośno, nominacja do Globa a według mnie film był po prostu ok. Fajne dialogi.
Get Real - film bardzo prawdziwy... jak dla mnie. Ile przecież jest takich ludzi?! Zakończenie też takie inne niż zwykle. Dla mnie film jak najbardziej na plus. Szczególnie spodobała mi się przemowa tego chłopaka na akademii. Ocena: 9/10
Mysterious Skin - Szokujący obraz! Nikogo nie pozostawi obojętnym. Świetna, bardzo przekonująca gra Josepha Gordona-Levitta. Niektórzy mówią, że "za mocny". Owszem, mocny bardzo, ale w tym kontekście to dla mnie wytłumaczalne. Dający do myślenia, niesamowity film, a dodatkowo bardzo dobra muzyka. Ocena: 9/10
Armored, spodziewałem się dużo więcej po filmie. Taka znana obsada, fabuła nawet ciekawa, ale wykonanie żal... To miał być film akcji, sam plakat już sugerował to, kilku kolesi ze spluwami i razem, a w filmie... Nie polecam Stepfahter, dobry film. Amber Heard pokazała, że potrafić grać w dobrych filmach, bo od dawna go zapowiadano jako bardzo dobry. Laska ma i urode i talent. Sean z Ni/Tuck tez pokazal klase aktorską, po za tym Penn badley z GG kolejny film również udany...
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p