pobierz plik w całościTron: Dziedzictwo - dla mnie ten film uratowała Olivia Wilde i niesamowita, nieziemska muzyka. No można jeszcze dodać kilka bardzo dobrych efektów. Niestety samą muzyką i jedną aktorką film się nie obroni. Bardzo słaba siódemka.
Remember Me - sceptycznie podchodziłem do tego filmu z powodu Pattinsona i jego grania jedną twarzą. Ale pozytywnie się zaskoczyłem. Tym bardziej zaskakującym zakończeniem! 7/10
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Easy A - cudowny, bardzo zabawny, ciekawy film. Napisany zupełnie inaczej niż inne filmy dla młodzieży. Mocna 8. Emma Stone była r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.a! I soundtrack też świetny. <3
The Town - bardzo dobry kryminał z Benem Affleckiem. Naprawdę godny polecenia. Dużo akcji i pojawia się też oczywiście wątek miłosny.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Scarface - klasyka, ostatnio właśnie zacząłem oglądać filmy z top 100 z filmwebu. Oczywiście te, których jeszcze nie widziałem. Co do Scarface, to ciekawa fabuła, dobra gra aktorska (Al Pacino), ale mimo to mi sie dłużył. Bardzo długi film, wiele scen było moim zdaniem niepotrzebnych, aczkolwiek całość komponowała smutną historię kubańskiego imigranta, który stał się narkotykowym bossem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Jak zostać królem Fajny film. Tak po prostu, bardzo przyjemny w oglądaniu i szybko upływający mimo, że nie ma tu wartkiej akcji. Scenerie bardzo ubogie i teatralne, bo i film jest bardzo dobrą sztuką. Dobry scenariusz, genialna gra Colina. Polecam. 8,5/10
Historia rozgrywa się w latach 50. XX wieku. Babydoll zostaje umieszczona przez ojczyma w zakładzie psychiatrycznym. Za pięć dni ma przejść zabieg lobotomii. W tym czasie dziewczyna kreuje alternatywny świat, w który ucieka, aby zapomnieć o rzeczywistości. Jednak i tam nie jest bezpieczna. Musi zebrać 5 przedmiotów, aby uchronić się przed czyhającym na nią złoczyńcą. Pomagają jej cztery pacjentki szpitala.
To był dla mnie jeden z najbardziej z wyczekiwanych filmów tego roku, był do czasu gdy zaczęły pojawiać się same negatywne opinie. Zacząłem już wątpić czy rzeczywiście film ten może cokolwiek pokazać co by mnie zainteresowało i w ostateczności szedłem na seans jak na skazanie nie wiedząc czego się spodziewać. Tutaj trzeba przyznać, że film to głównie tylko efekty specjalne ale chyba dla tego m.in. chodzimy do kina, dla tych efektów, więc trzeba było to koniecznie zobaczyć. Pod tym względem wypadło naprawdę dobrze, oczywiście jest dużo lepszych wizualnie filmów ale Sucker Punch daję bez wątpienia radę. Muzyka to druga rzecz na jaką zwróciłem uwagę bo tworzy tutaj całkiem niezły klimacik. Gra aktorska w miarę poprawna, szału nie ma ale nie ma jakiejś tam beznadziei. No i część fabularna, można narzekać, że jest to najsłabsza strona tej produkcji Zacka Snydera ale ja osobiście uważam, że aż tak strasznie to nie było. Może dlatego, że nastawiałem się na naprawdę słabą historię pod tych wszystkich recenzjach a dostałem przeciętną i to był już dla mnie plus w tym wszystkim. Świat realny został tutaj ciekawie połączony z wyobraźnią naszej bohaterki i tak naprawdę to co sobie wyobrażała miało też odzwierciedlenie w rzeczywistości. To mi się podobało. Ogólnie nie jest to zły film jak wszyscy piszą dookoła i trzeba dać mu szansę przymykając oko na część fabularną a wtedy można się nieźle bawić podczas oglądania. Ja bawiłem się bardzo dobrze.
Moja ocena -8/10
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Leviatan napisał(a):Ogólnie nie jest to zły film jak wszyscy piszą dookoła i trzeba dać mu szansę przymykając oko na część fabularną a wtedy można się nieźle bawić podczas oglądania. Ja bawiłem się bardzo dobrze.
Dokładnie! Ja byłem jakiś dzień po premierze na seansie i potem śledziłem wypowiedzi na temat tego filmu. Byłem strasznie zdziwiony ludziom, którzy mieszają nowy film Snydera z błotem. Popieram całkowicie twoją opinię i ocenę. Film był świetny pod względem efektów specjalnych, rewelacyjny pod względem ścieżki muzycznej (która była dobrana do scen w sposób genialny) oraz piękny estetycznie ze względu na bardzo ładne aktorki. Co do fabuły, historii, ja tam nie mam większych zastrzeżeń. Gdzieś wyczytałem, że Snyder trochę "pokroił" Sucker Punch'a, a sam film z początku zapowiadanego R-rated został przerobiony na PG13, stąd praktycznie brak widoku krwi. Teraz czekam na wydanie reżyserskiej wersji, uzupełnionej o wycięte sceny itp.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Essential Killing. Film w reżyserii Jerzego Skolimowskiego, zdobywca nagród na festiwalu w Wenecji. Natomiast recenzje tzw. zwykłych uzytkowników ma bardzo różne, od zachwytów po totalną krytykę, tym bardziej chciałam się przekonać, o co tyle szumu. Wedlug mnie film jak najbardziej na nagrody zasługiwał, obejrzeć warto. Jak ktoś jest zainteresowany to teraz można film obejrzeć w wypozyczalni VOD z N-ki.
Turysta - Film w sumie całkiem dobry. Dobra gra aktorów, no i do tego bardzo niespodziewane zakończenie.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Wczoraj oglądałam Wrecked z Adrienem Brody. Koleś odzyskuje przytomność we wraku samochou gdzieś w puszczy, nie pamiętając kim jest i skąd się tam wziął, na tylnym siedeniu trup, obok samochodu trup, w bagażniku torba pieniędzy, w schowku spluwa. Złamana noga uniemożliwia normalne poruszanie się, a grasująca puma już wogóle robi mu kuku w głowie. Fajny, w stylu 127 godzin, trzyma w napięciu. Polecam.
Green Hornet - Średni film, bardzo średni. Dialogi lekko debilne, do tego fabuła też nie przemówiła do mnie.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
The Girl with the Dragon Tattoo - szłam na ten film z wielkimi obawami bo widziałam wersję oryginalną z 2009 roku (Dania, Niemcy, Norwegia, Szwecja) i bałam się, że jak to zazwyczaj bywa, Amerykańce skopią sprawę. I byłam pozytywnie zaskoczona. Co prawda wersja Amerykańska nie dorównała tej pierwotnej, ale mimo to przyjemnie się na film patrzyło, zawierał kilka drobnych różnic w fabule, więc nei miałam się wrażenia, że patrzę drugi raz na ten sam film. Co do samego filmu - Daniel Craig i Rooney Mara dali radę. Do niej miałam szczególne wymagania. W zasadzie byłam całkiem zadowolona z tego co dostałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p