pobierz plik w całości
Zmieniliśmy silnik naszego forum na phpbb3. Przyszło też parę innych zmian, jak wam się podoba nowe oblicze forum??
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Może być... trochę wkurza brak możliwości szybkiej odpowiedzi, ale da się przeżyć bez niej. Kolorystyka za bardzo to się nie zmieniła. czy angielskie napisy zostaną czy zostaną zmienione na polski??
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Być może szybka odpowiedź będzie, buttony będą raczej polskie. jeszcze wiele zmian, ale wstępne już zrobiliśmy żeby jak najszybciej forum zaczęło funkcjonować...
szczerze mowiac mi sie to nie podoba i nei moge sie przyzwyczaic. Nie wiem czemu zdecydowaliscie sie na zmane, przeciez wszystko bylo ok. Teraz brakuje paru fajnych rzeczy i jak juz mowilem duuuzy problem z przyzwyczajeniem. No ale to tylko moje zdanie
Opcje edit, quote itp. jakoś nienaturalnie są rozmieszczone, czy mi się tylko wydaje? Przed chwilą zacytowałam samą siebie i musiałam edytować, z przyzwyczajenia szukam tych opcji nad postem
Ten nowy wygląd jest do bani jak dla mnie. Wolałem stary, które też był lipny ale zawsze lepszy jak ten ;] No i szybką odpowiedź zróbcie jak będziecie mieli chwilke
No bo ciężko jest zrezygnować z takich takich rzeczy jak wygaszanie czy cytowanie selektywne, to wszystko bardzo ułatwia funkcjonowanie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p