pobierz plik w całości
W sumie to nawet lepiej teraz chodzi, bo jak wchodze to prosto w moje posty, a nie jak do tej pory weszło dopiero po 4 odświeżeniach Tak z ciekawości i le lat ma forum?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No to by się zgadzało, bo ja zacząłem oglądać serial "How i met your mother" w 07 na Comedy Central, i szukałem forum z komentowaniem tego serialu i trafiłem na forumtv i tak już zostało
Taifun napisał(a):istnieje od listopada 2006 roku czyli... sporo
Są fora, które istnieją dłużej. Tutaj jednak spodobał mi się pomysł na poukładnie tego tematycznie więć postanowiłem zostać.
Jest jednak kwestia, o którą bym chciał zapytać oficjalnie. Mianowicie, czy na forum od jakiegoś czasu panuje recesja, czy po prostu to moje błędne odczucie? Zauważyułem, że dosłownie około 10 osób stale uczestniczy w dyskusjach, forum liczy sobie prawie 10.000 ludzi. Wiadomo, że dużo ludzi są tak zwanymi "czarnymi użytkownikami", bądź "cichymi użytkownikami" tzn. przeglądają forum ale nię na nim nie udzielają, co nie zmienia faktu, że nawet takowych nie widać. Czy mógłby ktoś po krótce przedstawić tą hisotrię?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Ja się do tej pory udzielałem tylko w 2 serialach, Heroes i jak poznałem waszą matkę. Jeśli są fora danego serialu to tam się udzialam, bo wiadomo na forum o 1 serialu pisze masa ludzi posty są co chwile, a tutaj raz na kilka godz, dni bo to forum o dużej bazie seriali, więc nie ma się zbyt co dziwić, że tak jest chyba Nie ma żadnego forum o How I Met Your Mother, więc tylko tutaj mogę pisać i piszę A nie oglądam dużo nowych seriali...
Wydaje Ci się bo forum było nieosiągalne i częściowo dla niektórych regionów Polski jeszcze wczoraj było niedostępne ze względu na zmianę serwerów. Poza tym seriale zagraniczne w Polsce są wciąż słabo znane. Ludzie wolą m jak miłość
M jak miłość jest głównie dla osób powyżej ja wiem 25lat? Napewno śr. wieku od 34 go ogląda intensywnie ale od 15-24 wiek. na brzydUle patrzą, wogóle brzydUle masa ludzi ogląda (widzę po ilości pobrań moich linków ) Same moje linki mają po 690pobrań 4-6 godz po wstawieniu na fora przedpremierowego odcinka.
Według mnie forum wygląda nieźle i nie mam zamiaru się czepiać - czerń czy biel - dla mnie nie ma różnicy, a jak ktoś będzie chciał to i tak znajdzie coś co mu się nie będzie podobało, u mnie zmiana jest na '+' żadnych zastrzeżeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p