pobierz plik w całości
Mi tam brakuje jedynie selektywnego cytowania. A tak to wszystko dla mnie jest jak najbardziej ok A i bez tego potrafie przezyc
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin napisał(a):Mi tam brakuje jedynie selektywnego cytowania. A tak to wszystko dla mnie jest jak najbardziej ok A i bez tego potrafie przezyc
Selektywne cytowanie jest na dole szybkiej odpowiedzi Jednak jest nieco męczące ciągłe zjeżdżanie na dół, aby coś zacytować, jeśli chcesz zacytować więcej niż jedną wypowiedź, no i nie wpisuje, KOGO się cytuje, trzeba dodać samemu, ewentualnie zostawić jako sam cytat.
Selektywne cytowanie jest na dole szybkiej odpowiedzi
aa no rzeczywiście. dzięki
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
nova.nike napisał(a):Aha i nie mogę znaleźć opcji oznacz jako przeczytane.
No dole, tyle, że po prawej stronie.
Ano jest Ale nie w zakładce nowe posty Czy nie mozna by jej tam umieścić, bo zamiast od razu kliknąć na oznacz jako przeczytane, trzeba sie cofać do strony głównej.
A jeszcze jedno pytanie, nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy. Kiedy otwieram temat, otwiera mi się od pierwszego postu, jednak nowe posty są np w trzeciej zakładce. Kiedyś od razu otwierało mi się na tych nowych postach. Czy to jakaś zmiana czy ja coś pokręciłam w ustawieniach?
znaczy to nie potrzebne tak super bardzo jest, ale czy mozecie przywrocic z czasem [jak najkrotszym oczywiscie] to ze jak sie napisalo jakiegos posta w temcie to przed tematem byla '*' wtedy nie szukalem tematow w ktorych bralem udzial, bo od razu widac bylo co czytalem a co nie
jako, że forum przeszło wiele zmian w ostatnim czasie zapraszam do komentowania co wam się podoba na forum/co byście zmienili i jakie uwagi macie odnośnie działania forum.
Od 16 października 2007 rzeczywiście sporo się zmieniło. Czy na lepsze to nie wiem. Największa różnica to brak aktywnych użytkowników, z tego co pamiętam to dwa lata temu dużo więcej osób pisało. Ze zmian podoba mi się lay - avatary po prawej stronie i ładne, jasne kolory. Zmieniłbym logo bo jest mało charakterystyczne. Podobają mi się też tabelki na górze.
Co zrobiliście z moim ulubionym forum ? Podobał mi się tamten wygląd. A ten adres już się nie zmieni? Bo dzisiaj cały dzień miałem problemy z wejściem na forum, jakieś błędy z czymś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p