pobierz plik w całości
Witam, Co sądzicie o nowym wyglądzie forum? Jeszcze trzeba zmienić ikonki na polskie i prawdopodobnie kilka zmian kosmetycznych. Jak wam się podoba bo wiadomo, że przyzwyczajenie do czegoś nowego zawsze trochę może potrwać
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajna jest, tylko: dodać szybką odpowiedź, poszerzyć pole "najnowsze posty newsy", zmodyfikować SB tak by mieściło się więcej wpisów, zmienić czcionki w legendzie, dodać więcej niebieskiego(np wiersze tytułowe), usunąć listę online z SB i takie tam. Logo dać przede wszystkim! Nic więcej do głowy mi nie przychodzi teraz.
Aha, dodaj w profilu i pod wyświetlanym postem płeć, ale nie jakieś kółeczka i strzałeczki tylko text... No i wiek można by dodać też w ten sam sposób.
Podoba mi się sposób wyświetlania postów, odwrotny, fajna odmiana.
Tai napisał(a):a korzystasz z IE Trish? Bo jak tak to sprawdź pod normalną przeglądarką np. firefox
A ktoś jeszcze w ogóle korzysta z IE? Nie wyobrażam sobie tego Także nie, to nie wina przeglądarki. Nie podobają mi się te wszystkie znaczki, pół minuty zajęło mi znalezienie cytatu. I za dużo jest wszędzie różnych kolorów.
tlen.exe napisał(a):Kolorów jest właśnie bardzo mało
Forum jest niebiesko-pomarańczowe (powiedzmy) a jeśli mieszać 2 jasne kolory, to wyłącznie jeśli jednym z nich jest biały, bo inaczej robi się choineczka.
tlen.exe napisał(a):Fajna jest, tylko: dodać szybką odpowiedź, poszerzyć pole "najnowsze posty newsy", zmodyfikować SB tak by mieściło się więcej wpisów, zmienić czcionki w legendzie, dodać więcej niebieskiego(np wiersze tytułowe), usunąć listę online z SB i takie tam. Logo dać przede wszystkim! Nic więcej do głowy mi nie przychodzi teraz.
Aha, dodaj w profilu i pod wyświetlanym postem płeć, ale nie jakieś kółeczka i strzałeczki tylko text... No i wiek można by dodać też w ten sam sposób.
Podoba mi się sposób wyświetlania postów, odwrotny, fajna odmiana.
1. Po co poszerzac jak miejsca bedzie az za duzo bo wiele newsow nie ma zeby to zapelnic. Jaka szerokosc? 2. Miejsca na logo narazie nie ma ale cos sie wymysli. 3. Pokaz jakies przykladowe ikonki co by pasowaly do tego stylu i o ktore Ci chodzi (z napisami?)
tlen.exe napisał(a):Kolorów jest właśnie bardzo mało, ale fakt, ikonki przeszkadzają, lepsze były poprzednie, z napisami.
kolory s dobrze dobrane a poprzedni by raczej mniej wyrazisty dlatego moze troche razic zmiana.
1. Żeby było dostosowane do szerokości forum, a jeśli masz tam zbyt dużo miejsca, to dodaj do tego datę dodania, lub dział w którym jest świeży post. Bo czasami jest tak że jest jakiś odcinek: 2x04 - Tytuł i nie wiadomo z jakiego to serialu jest w ogóle. 2. Jak to nie ma miejsca na logo: w miejscu napisu: forum ogólnoserialowe walnij jakąś grafikę ładną z napisem" forum.serialowo.com" i wsio. 3.Chodzi mi o ikonki: edycji, cytatu, i te inne. Zamiast jakichś obrazków powinny być "edit", "quote" lub "edycja" "cytat" etc.
No my wszyscy mamy chyba ten biały z niebieskim, a tamten nie wiem dlaczego miałaś. Zależy u kogo Trish u mnie forum chodzi właśnie o wiele lepiej dlatego sobie go zostawię, wisi mi już jakie kolorki są, byle szybko chodziło i tak właśnie teraz jest.
Wchodzę na forum pierwszy raz od kilku dni i szok - nie poznałem go Mi się podoba jest przede wszystkim schludnie i estetycznie. Jednak wciąż nie mogę się przyzwyczaić do avatarów po prawej stronie, ale z czasem to pewnie przejdzie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p